Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. február 24.)

2021. február 24. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. február 24., szerda.

Névnap

Mátyás

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 358.60 Ft
USD: 295.10 Ft
CHF: 325.55 Ft
GBP: 418.16 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 42945.11
OTP: 12920 Ft
MOL: 2150 Ft
RICHTER: 8700 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Február 24. szerda: Késő délelőttig a köd jórészt megszűnik, az ország legnagyobb részén sok napsütés várható, de kisebb körzetekben - várhatóan az Alföld egyes részein, északkeleten - tartósabban felhős maradhat az ég, illetve párás maradhat a levegő. Országszerte mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 19 fok között várható, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 0 és +10 fok közé hűlhet le a levegő.

Február 25. csütörtök: Az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol szitálás előfordulhat. Helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Február 26. péntek: Az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként csak lassan oszlik fel, illetve éjszaka újraképződik. Emiatt a hajnali, reggeli órákban sokfelé rosszak lesznek a látási viszonyok. Szitálás, ónos szitálás miatt csúszósak lesznek az utak. Szerda napközben javulnak a közlekedés meteorológiai feltételei.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem