2021. január 24. vasárnap Timót

Impresszum

A penzcentrum.hu bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a NET Média Zrt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A penzcentrum.hu-ból értesüléseket átvenni kizárólag a penzcentrum.hu-ra való hivatkozással lehet. A hivatkozás formája: penzcentrum.hu.

A NET Média Zrt. valamennyi, a penzcentrum.hu oldalra bekerülő adatot, információt, hírt megbízható, ellenőrizhető forrásból szerez. Az adatokat és információkat - lehetőségeinkhez képest - a megjelenés előtt kontrolláljuk. Mindezen körülmények ellenére előfordulhat, hogy a penzcentrum.hu oldalain utóbb tévesnek bizonyuló hírek, információk jelennek meg. Éppen ezért felhívjuk tisztelt olvasóink figyelmét, hogy ha az oldalainkon megjelentetett hírek, információk alapján gazdasági, pénzügyi döntést kívánnak hozni, úgy előzőleg az információk megfelelőségét, valóságtartalmát ellenőrizzék. Az oldalainkon megjelenő információk esetleges valótlanságából, pontatlanságából eredő károkért a NET Média Zrt. mindennemű felelősségét kizárja.

Az MTI valamint az EPA hírügynökségek a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Szerkesztőség:
Nagy Bálint, vezető szerkesztő

Biró Attila, szerkesztő
Gosztola Judit, szerkesztő
Koós Anna, szerkesztő
Szánthó Péter, szerkesztő

és eseti jelleggel külső munkatársak

Levél a szerkesztőségnek: penzcentrum(a)penzcentrum.hu

Értékesítés:
Takács Sándor
NetMédia Sales

Szerkesztőségi titkár:
Raffael Andrea

Valamint grafikusok és programozók

Kiadó:
Net Média Zrt.
Székhely:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Cégjegyzékszám: 01-10-044439

Központi ügyintézés helye:
1033 Budapest, Polgár u. 8-10.
Tel.: 327-4080
Fax: 327-4081

Hatáskörrel rendelkező felügyeleti hatóság neve és elérhetősége:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75

Panasz esetén kérjük az alábbi címre küldjön e-mailt: panasz@penzcentrum.hu


 

NÉPSZERŰ
FRISS