Ezerszeres pénzt nyert a hét tippelője

2010. augusztus 18. 16:58

Az angol-magyar jó fél évszázada különlegességszámba menő esemény, még akkor is, ha mindkét csapat gyengélkedik. Így aztán nem meglepő, hogy az elmúlt hét legnépszerűbb eseménye a fogadók körében az Anglia-Magyarország barátságos válogatott mérkőzés volt.

Közel 65 ezren kötöttek fogadást valamilyen kombinációban, s 42 milliónyi tétet tettek fel. Sokan, 54 és fél ezren választották a kínálatból a Dánia-Németország találkozót is, de ehhez mérten meglepően szerény, összesen 18 milliót kitevő tétösszeget kockáztattak. Egy-egy belga (Anderlecht-Germinal Beerschot: 39 568 fogadás), holland (Ajax-Vitesse: 35 941 fogadás) és angol (Chelsea-West Bromwich: 38 030 fogadás) bajnoki fért még be a népszerűségi lista első ötjébe.

A legtöbb nyereményt, 32 millió 400 ezret - s ez magyarázat az elsőre tán furcsának tűnő címre - az angolok győzelmét követően fizette ki a játékszervező. Más lett volna a helyzet, ha a végén az a Gera-helyzet bemegy. Svéd bajnoki, a Norrköping-Hammarby következik a sorban, 27 milliót meghaladó összesített nyereménnyel, míg a Stevenage-Portsmouth (Angol Liga) a harmadik, 25 millióval.

A hét legváratlanabb eredménye a Fény Stadionjában született, ugyanis a nagy Benfica otthon kapott ki a kis Academicatól. 11 és félszeres szorzóval nyert az a 178 "vátesz" (a meccsre fogadóknak még 1%-a sem), aki ezt a "képtelen" 1-2-t előre látta. A számos meglepetés közül magyar vonatkozása miatt emeljük ki a Basel-Luzern svájci bajnokit. A Debrecent leiskolázó Basel sima 1-4-gyel kullogott le saját pályájáról, s erre a kimenetelre (még csak nem is a vereség mértékére) közel 18 ezerből alig ötszázan tippeltek.

A magyar érdekeltségű események között természetesen úszócsillagaink szereplése is helyet kapott. A fogadók optimizmusát és szakértelmét mutatja pl., hogy Hosszú Katinka 200 mellen elért győzelmét igen nagy arányban, 11 656-ból 10 090-en fogadták meg. Két, a tippmixelők számára eltérő végeredményt hozó NB I-es futballmérkőzést érdemes még kiemelni. A Debrecen-Kecskemét (6-2) majd mindenkinek - 20 706-ból 18 222-nek - bejött. Ugyanakkor az MTK-Videoton (0-3) csak a felének, 22 ezerből 11 ezernek.

Egy dunaújvárosi fogadó 400 forintra nyert 390 ezer forintot, s ezzel az ország legügyesebb tippmixelőjének bizonyult az elmúlt héten.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 25. péntek
Vilmos
25. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
EZT OLVASTAD MÁR?