30 °C Budapest

Címke: videoton (20 cikk)

Pénzcentrum/Portfolio | 2019. május 23. 12:31

Szakemberek vallottak: 10 százalék feletti béremelés jöhet Magyarországon?

Magas, 10 százalék feletti béremelkedésre számítanak a Portfolio HR Revolution 2019 című konferenciájának résztvevői a közönségszavazás szerint. A kormány 10 év alatt megduplázódó reálbéreket vizionál, a vállalatvezetők saját elképzeléseiket ismertették ezzel kapcsolatban. Látható volt, hogy a vállalatok egy része a termékek minőségének és árának emelésével ki tudja gazdálkodni a bérköltség-emelkedést, más vállalatoknál ez nem lehetséges. Esetükben kizárólag a digitalizáció és hatékonyság-növelés jelenthet megoldást.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 18. 16:58

Ezerszeres pénzt nyert a hét tippelője

Az angol-magyar jó fél évszázada különlegességszámba menő esemény, még akkor is, ha mindkét csapat gyengélkedik. Így aztán nem meglepő, hogy az elmúlt hét legnépszerűbb eseménye a fogadók körében az Anglia-Magyarország barátságos válogatott mérkőzés volt.

Pénzcentrum | 2010. július 28. 18:02

Ezerszeres pénzt hoztak a vakmerő tippek

A 29. héten az európai labdarúgó kupák selejtezőinek visszavágóin izgulhattunk (három magyar csapat is érdekelt volt), illetve azokra (is) fogadhattunk. Izgultunk is (Debrecen), örültünk is (Debrecen, Győr), bosszankodtunk is (Vidi), és fogadtunk is. Nem kevesen és nem keveset nyerve!

Pénzcentrum | 2010. július 14. 12:02

A focivébé végén újra rekordokat döntött a Tippmix

Hollandia harmadszor bukta el az aranycsatát, Spanyolország elsőre legyűrte a "Halhatatlanság Útja" legvégére emelt akadályt. A 27. heti Tippmix pedig 2-1-re múlta felül a verhetetlennek hitt, számos lenyűgöző rekordot eredményező 26. hetet - közölte a Szerencsejáték Zrt.

Pénzcentrum | 2008. május 27. 09:51

Egymilliárd fölött a legjobb magyar kkv-k

A kis- és középvállalatok gazdaságban betöltött szerepének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a Pegazus Díj alapítói - az Enterprise Investros, a KPMG és a Dun&Bradstreet - a a szektor legdinamikusabban fejlődő cégeinek elismerésével.