Döbbenet: Botrány a bölcsődében + videó

2009. június 11. 10:15

Újabb botránytól hangos a brit sajtó. A vezető híroldalak egytől-egyig címlapon számolnak be a legújabb szégyenteljes pornóbotrányról: egy bölcsődei gondozót gyanúsítanak azzal, hogy gyermekekről készített szexuális tartalmú képeket.

A 39 éves Vanessa George Plymouth-i gondozót hétfőn este tartóztatták le. Pornográf fotókat találtak nála, amelyek közül több -a vád szerint- a nő munkahelyén, a Little Ted's bölcsődében készült.

Pornóbotrányok Magyarországon
Hazánkban nem a szereplőkkel, hanem a forgatási helyszínekkel sokkolják időről időre a pornószakma képviselői a tömegek idegeit. A keszthelyi Festetics-kastély, a Toldi Gimnázium, a Király fürdő, a Hősök tere, a Várbarlang és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik terme is volt már helyszíne felnőtt "műalkotásoknak".

A lefoglalt számítógépen kisgyermekekről készült, szexuális tartalmú képek is találhatók. A rendőrök egyelőre vizsgálják, hogy a bölcsődébe járó gyerekek közül van-e valaki rajtuk. Az intézmény -ahová 2 és 4 év közötti gyermekek járnak- határozatlan időre bezárták.

A dadust kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással és gyermekpornó-képek készítésével vádolják. Az előzetes vizsgálatok szerint akár több ezer fotót is készíthetett, elsősorban kamerás mobiltelefonjával.

Az eset sokkolta a szigetország közvéleményét. Amint arról a Sky News hírösszefoglalója is beszámol, a gyermekek szülei kétségbeesve próbálnak választ kapni kérdéseikre, legfőképpen arra, hogy a bölcsőde más dolgozója is érintett lehet-e még az ügyben.

Az eset azért is megdöbbentő, mert a 39 éves Vanessa George maga is anya. Várhatóan lesznek még letartóztatások az esettel kapcsolatban.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 24. péntek
Gellért, Mercédesz
38. hét
Szeptember 24.
Kutatók éjszakája
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?