8 °C Budapest

Döbbenet: Botrány a bölcsődében + videó

2009. június 11. 10:15

Újabb botránytól hangos a brit sajtó. A vezető híroldalak egytől-egyig címlapon számolnak be a legújabb szégyenteljes pornóbotrányról: egy bölcsődei gondozót gyanúsítanak azzal, hogy gyermekekről készített szexuális tartalmú képeket.

A 39 éves Vanessa George Plymouth-i gondozót hétfőn este tartóztatták le. Pornográf fotókat találtak nála, amelyek közül több -a vád szerint- a nő munkahelyén, a Little Ted's bölcsődében készült.

Pornóbotrányok Magyarországon
Hazánkban nem a szereplőkkel, hanem a forgatási helyszínekkel sokkolják időről időre a pornószakma képviselői a tömegek idegeit. A keszthelyi Festetics-kastély, a Toldi Gimnázium, a Király fürdő, a Hősök tere, a Várbarlang és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik terme is volt már helyszíne felnőtt "műalkotásoknak".

A lefoglalt számítógépen kisgyermekekről készült, szexuális tartalmú képek is találhatók. A rendőrök egyelőre vizsgálják, hogy a bölcsődébe járó gyerekek közül van-e valaki rajtuk. Az intézmény -ahová 2 és 4 év közötti gyermekek járnak- határozatlan időre bezárták.

A dadust kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással és gyermekpornó-képek készítésével vádolják. Az előzetes vizsgálatok szerint akár több ezer fotót is készíthetett, elsősorban kamerás mobiltelefonjával.

Az eset sokkolta a szigetország közvéleményét. Amint arról a Sky News hírösszefoglalója is beszámol, a gyermekek szülei kétségbeesve próbálnak választ kapni kérdéseikre, legfőképpen arra, hogy a bölcsőde más dolgozója is érintett lehet-e még az ügyben.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az eset azért is megdöbbentő, mert a 39 éves Vanessa George maga is anya. Várhatóan lesznek még letartóztatások az esettel kapcsolatban.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem