8 °C Budapest

Döbbenet: Botrány a bölcsődében + videó

2009. június 11. 10:15

Újabb botránytól hangos a brit sajtó. A vezető híroldalak egytől-egyig címlapon számolnak be a legújabb szégyenteljes pornóbotrányról: egy bölcsődei gondozót gyanúsítanak azzal, hogy gyermekekről készített szexuális tartalmú képeket.

A 39 éves Vanessa George Plymouth-i gondozót hétfőn este tartóztatták le. Pornográf fotókat találtak nála, amelyek közül több -a vád szerint- a nő munkahelyén, a Little Ted's bölcsődében készült.

Pornóbotrányok Magyarországon
Hazánkban nem a szereplőkkel, hanem a forgatási helyszínekkel sokkolják időről időre a pornószakma képviselői a tömegek idegeit. A keszthelyi Festetics-kastély, a Toldi Gimnázium, a Király fürdő, a Hősök tere, a Várbarlang és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár egyik terme is volt már helyszíne felnőtt "műalkotásoknak".

A lefoglalt számítógépen kisgyermekekről készült, szexuális tartalmú képek is találhatók. A rendőrök egyelőre vizsgálják, hogy a bölcsődébe járó gyerekek közül van-e valaki rajtuk. Az intézmény -ahová 2 és 4 év közötti gyermekek járnak- határozatlan időre bezárták.

A dadust kiskorúak ellen elkövetett szexuális zaklatással és gyermekpornó-képek készítésével vádolják. Az előzetes vizsgálatok szerint akár több ezer fotót is készíthetett, elsősorban kamerás mobiltelefonjával.

Az eset sokkolta a szigetország közvéleményét. Amint arról a Sky News hírösszefoglalója is beszámol, a gyermekek szülei kétségbeesve próbálnak választ kapni kérdéseikre, legfőképpen arra, hogy a bölcsőde más dolgozója is érintett lehet-e még az ügyben.

Az eset azért is megdöbbentő, mert a 39 éves Vanessa George maga is anya. Várhatóan lesznek még letartóztatások az esettel kapcsolatban.

NEKED AJÁNLJUK
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 4. vasárnap
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
December 4.
Advent (2.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 3. 19:16