9 °C Budapest

Itt a katolikus Káma Szútra: egy plébános szextippjei

2009. május 14. 18:02

"Szex, ahogy még sohasem ismerted: Istenfélő házaspároknak" címmel szexuális tanácsadó könyvet adott ki egy lengyel katolikus pap. Ksawery Knotz atya könyvét máris a "katolikus Káma Szútra" néven emlegetik.

A ferences szerzetesnek nem igazán voltak aggályai azt illetően, hogyan is írja le a különféle szexuális pozitúrákat. Az atya úgy véli, a szerelemmel, gondoskodással és egymás iránti odafigyeléssel létrejövő szexualis együttlét Istennek tetsző dolog.

Knotz atya(Fotó: biblioteczka.files.wordpress.com)


Knotz atya szerint a szexnek a házasságban nem kell feltétlenül unalmasnak és megszokottnak lennie, sokkal inkább lehet meglepő, fantáziadús és élményekkel teli. Mint mondta, egyfajta misszióként fogja fel a hívők szexuális "felvilágosítását", és nem foglalkozik a kritikákkal. Sokak szerint ugyanis nem feltétlenül egy kolostorban élő szerzetesnek kellene szexuális tippeket adnia. 

Ugyanakkor a lengyel katolikus egyház is kiállt a könyv kiadása mellett, amit az ország egyik legnagyobb könyvesbolt-hálózata forgalmaz. A kiadvány egyelőre rendkívül sikeresnek bizonyul.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?