-2 °C Budapest

Itt a katolikus Káma Szútra: egy plébános szextippjei

2009. május 14. 18:02

"Szex, ahogy még sohasem ismerted: Istenfélő házaspároknak" címmel szexuális tanácsadó könyvet adott ki egy lengyel katolikus pap. Ksawery Knotz atya könyvét máris a "katolikus Káma Szútra" néven emlegetik.

A ferences szerzetesnek nem igazán voltak aggályai azt illetően, hogyan is írja le a különféle szexuális pozitúrákat. Az atya úgy véli, a szerelemmel, gondoskodással és egymás iránti odafigyeléssel létrejövő szexualis együttlét Istennek tetsző dolog.

Knotz atya(Fotó: biblioteczka.files.wordpress.com)


Knotz atya szerint a szexnek a házasságban nem kell feltétlenül unalmasnak és megszokottnak lennie, sokkal inkább lehet meglepő, fantáziadús és élményekkel teli. Mint mondta, egyfajta misszióként fogja fel a hívők szexuális "felvilágosítását", és nem foglalkozik a kritikákkal. Sokak szerint ugyanis nem feltétlenül egy kolostorban élő szerzetesnek kellene szexuális tippeket adnia. 

Ugyanakkor a lengyel katolikus egyház is kiállt a könyv kiadása mellett, amit az ország egyik legnagyobb könyvesbolt-hálózata forgalmaz. A kiadvány egyelőre rendkívül sikeresnek bizonyul.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm