29 °C Budapest

Itt a katolikus Káma Szútra: egy plébános szextippjei

2009. május 14. 18:02

"Szex, ahogy még sohasem ismerted: Istenfélő házaspároknak" címmel szexuális tanácsadó könyvet adott ki egy lengyel katolikus pap. Ksawery Knotz atya könyvét máris a "katolikus Káma Szútra" néven emlegetik.

A ferences szerzetesnek nem igazán voltak aggályai azt illetően, hogyan is írja le a különféle szexuális pozitúrákat. Az atya úgy véli, a szerelemmel, gondoskodással és egymás iránti odafigyeléssel létrejövő szexualis együttlét Istennek tetsző dolog.

Knotz atya(Fotó: biblioteczka.files.wordpress.com)


Knotz atya szerint a szexnek a házasságban nem kell feltétlenül unalmasnak és megszokottnak lennie, sokkal inkább lehet meglepő, fantáziadús és élményekkel teli. Mint mondta, egyfajta misszióként fogja fel a hívők szexuális "felvilágosítását", és nem foglalkozik a kritikákkal. Sokak szerint ugyanis nem feltétlenül egy kolostorban élő szerzetesnek kellene szexuális tippeket adnia. 

Ugyanakkor a lengyel katolikus egyház is kiállt a könyv kiadása mellett, amit az ország egyik legnagyobb könyvesbolt-hálózata forgalmaz. A kiadvány egyelőre rendkívül sikeresnek bizonyul.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?