2 °C Budapest
Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. szeptember 26.)

Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. szeptember 26.)

2021. szeptember 26. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2021. szeptember 26.

Névnap

Jusztina

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 357.06 Ft
CHF: 329.41 Ft
GBP: 416.62 Ft
USD: 304.46 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2021. szeptember 25.
Az Ötöslottó nyerőszámai a 38. héten emelkedő számsorrendben a következők:
9, 20, 64, 70, 76
Joker: 651066

Ezen a héten nem volt telitalálat.
5-ös találat: 0 db
4-es találat: 21 db
3-as találat: 1926 db
2-es találat: 63107 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 17500 Ft
MOL: 2460 Ft
RICHTER: 8575 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.09.27: Az ország északkeleti harmadán a gomoly-, illetve fátyolfelhők mellett hosszabb időre is kisüthet a nap, másutt erősen felhős területek is lesznek. Főleg az ország délnyugati felén-kétharmadán valószínű több helyen eső, záporeső, helyenként zivatar. Hajnalban számítani lehet pára-, ködfoltokra. Általában mérsékelt marad a légmozgás, csupán zivatar környezetében lehetnek erős széllökések. A hajnali 7, 15 fokról délutánra 20, 28 fok közé emelkedik a hőmérséklet, délkeleten lesz a melegebb.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

2021.09.28: A fátyolfelhők mellett az ország nagy részén erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, de hosszabb-rövidebb napos időszakok is várhatók. Szórványosan előfordul eső, zápor, néhol zivatar. A Nyugat-Dunántúlon megélénkül, helyenként megerősödik az északi szél. Hajnalban 7, 16, délután 20, 26 fokot mérhetnek.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A nyugodt időjárás miatt a levegőminőségben kedvezőtlen tendencia várható, de a légszennyező anyagok koncentrációja valószínűleg továbbra sem haladja meg az egészségügyi határértéket. (2021.09.26. vasárnap éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az aktuális időjárási helyzet a melegfrontérzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Az érzelmi és értelmi egyensúlyunk könnyen kibillenhet megszokott állapotából, ezért ingerlékenység, sértődékenység többeknél előfordulhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, ezáltal a teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható. (2021.09.25)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem