16 °C Budapest

500 ezerért tekerhetnek: újra indul az Erste Tour

2011. március 6. 19:02

Az Erste Bank Hungary jóvoltából idén is kiemelkedő összdíjazású, három fordulóból álló amatőr verseny-sorozat színesíti a hazai kerékpáros versenynaptárt. Az Erste Tour a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetséggel szoros együttműködésben, kipróbált és tapasztalt szervezőgárdák bevonásával valósul meg idén is, ami garanciát jelent a versenysorozat kimagasló sportszakmai színvonalára.

Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke a versennyel kapcsolatban elmondta: az Erste Tour versenysorozat Magyarországon egyedülálló módon a profikkal azonos körülményeket biztosít az amatőrök számára a versenyek során a releváns nemzetközi (UCI) szabályok betartásával. A versenysorozat résztvevői a Magyarországon eddig csak profi versenyeken megszokott színvonalú szervezésre, útvonal biztosításra, frissítésre és egyéb szolgáltatásokra számíthatnak.


Sztanó Imre

Sztanó Imre, az Erste Bank vezérigazgató-helyettese hozzátette: a magyarországi Erste Csoport elkötelezett híve a sport, és ezen belül az amatőr sport, az utánpótlás nevelés, valamint a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek támogatásának, így nem volt kérdés, hogy a rendkívül sikeres tavalyi együttműködés idén is folytatódik.

Az Erste Tour versenysorozat mindegyik fordulóján összesen 9 férfi és 3 női korcsoportban mérhetik össze tudásukat és kitartásukat az indulók, korcsoporttól függően hosszú, illetve rövid távon. Újdonság az előző évi kiíráshoz képest, hogy idén valamennyi korcsoport versenyzőinek lehetősége lesz a rövid, 30 km-es távon való indulást választani - mondta Sztanó Imre. Ezzel - tette hozzá - már valóban minden kerékpározást kedvelő számára elérhetővé válik egy profi szervezésű kerékpáros verseny.

A versenysorozat mindhárom állomása a hazai amatőr kerékpárosok által jól ismert, klasszikusnak mondható utakon zajlik majd, mint a Pilis legnépszerűbb útjai, vagy a Tihanyi félsziget embert próbáló rövid, de annál nagyobb számú emelkedői.

A hosszú táv összetett versenyében legjobban álló férfi és női, valamint a legjobb 18 éven aluli és 40 éven felüli versenyzők minden fordulót követően egyedi tervezésű Erste Tour megkülönböztető mezt kapnak, amelyet viselnek a sorozat következő fordulóján a profi versenyekhez hasonló módon.

A versenysorozat díjazása idén is kiemelkedő: az összetett versenyt értékelhetően befejezők között értékes jutalmakat sorsolnak, a fődíj 500 ezer forint Erste bankkártyán. Ezen felül 5 darab 100 ezer forint értékű Erste bankkártya, valamint összesen 25 darab 25 ezer forint értékű levásárolható utalvány. Az első 100 nevező pedig, aki mindhárom futamra nevez, idén is egyedi tervezésű Erste Tour kerékpáros mezt kap ajándékba.

Az Erste Tour versenysorozat 2011. évi kiírásának állomásai:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Erste Tour Pilis - 2011. április 17.
Erste Tour Gyömrő - 2010. május 29.
Erste Tour Tihany - 2010. június 19.

Az érdeklődők a versennyel kapcsolatos összes információt megtalálják az Erste Tour honlapján www.erstetour.hu.

 

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 23. 14:05
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm