27 °C Budapest

Erste Joker : pénzt kapsz vásárlásod után

2011. február 22. 11:02

Új vásárlás visszatérítési hitelkártya programot indít február 21-től az Erste Bank Hungary Zrt. Az Erste Joker Hitelkártya szolgáltatás keretében a bank a hitelkártyájával történő vásárlások után jóváírja az ügyfelek számláján a költés egy meghatározott részét. A hitelkártya teljes mértékben testre szabható, hiszen a tulajdonos választhatja meg a kártya dizánját és ő maga döntheti el, hogy mely üzletcsoportokban kívánja igénybe venni a kártya által kínált kedvezményeket - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t az Erste Bank.

Az Erste Joker Hitelkártyával végrehajtott vásárlások után a vásárlások értékének 1 százalékát visszaadja a bank a kártyatulajdonosnak, sőt bizonyos esetben ez 4 százalék jóváírás is lehet az ügyfelek számláján, ha bizonyos, általa választott üzletkategóriákban használja kártyáját a tulajdonosa.

A kártya birtokosa azon területeken tud megtakarítani, melyekre a legtöbbet áldoz. Az új hitelkártya programmal ugyanis a kártyabirtokos által választott három üzletkategóriához tartozó üzletekben az Erste Joker Hitelkártyával végrehajtott vásárlásai 4 százalékát téríti vissza a bank.

A preferált kategóriákat nyolc kategória közül választhatja ki az ügyfél ízlésének és vásárlási szokásainak megfelelően: benzinkút, divat, otthon, barkács-kert, elektronikai áruház, utazás, szépségápolás-egészség, szórakozás. A benzinkút kategória választása esetén maximum havi 30 ezer forintos vásárlási összeg után jár visszatérítés,, a választott kategóriák pedig félévente módosíthatóak.

A kiválasztott kategóriákban vásárolt termékek után járó visszatérítésen túl, a bank minden egyéb Erste Joker Hitelkártyás vásárlás után visszatéríti a vásárlás értékének egy százalékát. A hitelkártya által nyújtott kedvezmény így a mindennapi vásárlásoknál éppúgy igénybe vehető, mint nagyobb összegű kiadások fedezésekor. Az új szolgáltatást világszerte használhatják a bank ügyfelei, hiszen a hitelkerethez a világ bármely pontján használható dombornyomott Visa Classic kártya kapcsolódik, a visszatérítés így belföldi és külföldi vásárlás után is jár.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A hitelkártyával az OMV benzinkútjain még nagyobb kedvezmény érhető el: amennyiben az ügyfél a benzinkút üzletkategóriát választja, az OMV töltőállomásain a visszatérítési bónuszon felül további 1 százalék visszatérítési prémiumot kap, így vásárlása összegének 5 százalékát téríti vissza a bank.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 27. 11:39
A műsorvezető-szerkesztő a Media1-nek azt mondta, hogy a műsorban is tettek arra való utalást, hogy...
Holdblog  |  2022. május 27. 11:29
Hold After Hours podcast. Miközben Zsiday Viktorral moonwalkolunk, egyben demisztifikáljuk Kínát, az...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?