24 °C Budapest

Mobilfizetés az Erste Banknál

2011. március 1. 16:52

Mától új, mobilfizetési lehetőség bevezetésével bővíti NetBank szolgáltatását az Erste Bank. Az új szolgáltatás lényege, hogy a bank ügyfelei az Első Mobilfizetés Elszámoló Szolgáltató Zrt. (EME Zrt., www.fizessenmobillal.hu) által nyújtott, mobiltelefonról elérhető szolgáltatásokat közvetlenül bankszámlájuk terhére tudják igénybe venni. Így lehetőségük nyílik mobiltelefonról parkolást indítani, kerékbilincset leszereltetni, autópálya matricát illetve újság előfizetést vásárolni, továbbá az EME Zrt. által a jövőben bevezetésre kerülő új szolgálatásokat igénybe venni úgy, hogy azért a vásárlás pillanatában azonnal fizetnek is bankszámlájukról.

Boda Kálmán az Erste Bank Call Center és Elektronikus Csatornák Igazgatóságának vezetője elmondta: az új szolgáltatás komoly kényelmet biztosít az azt igénybe vevők részére, hiszen az Erste Bank NetBank rendszerén történt regisztrációt követően máris igénybe vehető, vagyis az ügyfél közvetlenül bankszámlájáról tudja kiegyenlíteni parkolási-, kerékbilincs leszerelési -, autópálya vásárlási díját vagy éppen újság előfizetését.

Az EME Zrt. mobilfizetési szolgáltatásának igénybe vételéhez alapesetben szükség van egy előzetes regisztrációra, majd pedig folyamatos egyenleg feltöltésre. Az Erste Bank most ezt a folyamatot teszi kényelmessé ügyfelei számára, hiszen azáltal, hogy a díjak a szolgáltatás igénybe vételével a bankszámláról kerülnek levonásra nincs szükség az EME egyenleg folyamatos figyelésére és utántöltésére.

Az igazgató kiemelte: a bank új szolgáltatása havidíj-mentes és nem jelent plusz banki költséget az ügyfeleknek. A parkolási díj természetesen minden esetben az adott zóna hivatalos parkolási tarifája szerint alakul. Az autópálya matrica díja szintén az Állami Autópálya Kezelő Zrt. által megállapított mindenkori díj. Ezeken felül az ügyfélnek alap esetben minden tranzakció után az úgynevezett kényelmi díjat kell megfizetnie, melynek mértékét az EME Zrt. határozza meg és számolja fel azokban az esetekben is, ha az ügyfelek közvetlenül tőle veszik igénybe a szolgáltatást.

A sikeres tranzakciók a NetBank számlatörténetében valamint a bankszámlakivonatokon is "EME MOBILFIZETÉS" megnevezéssel láthatók, így az ügyfelek könnyedén nyomon követhetik mobilköltéseik alakulását. 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 22. 07:01
Archívumunkból (2018) Spin-off A vállalati tranzakciók különös világot képviselnek. A tanácsadók és...
MEDIA1  |  2022. május 20. 20:36
Az ország egyik leggazdagabb vállalkozójához köthető Rádió 1 hálózat egy hét alatt egyszerre 6 pénzü...
Kiszámoló  |  2022. május 20. 10:53
Van egy angol kifejezés, a hedonic treadmill, amit nagyon nehéz magyarra lefordítani. (Ha valakinek...
MNB Intézet  |  2022. május 20. 10:46
Környezeti kérdések az egyik legszélesebb látókörű magyar közgazdász gondolatainak tükrében. Miképp...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?