7 °C Budapest

Hamarosan eredmény várható az Il Ferro ügyben

Pénzcentrum
2007. június 28. 10:45

Várhatóan csütörtökön vagy pénteken kapja meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság az autóreklámokkal foglalkozó Il Ferro Kft. ügyében elrendelt igazságügyi könyvszakértői véleményt. Az ügyben május 2-án csalás megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás - írja a Magyar Nemzet

Az Il Ferro-ügyben május 2-án csalás megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult nyomozás. A BRFK a nyomozás elrendelése előtt hivatalból vizsgálta, hogy a mintegy 8 ezer autós ügyféllel rendelkező Il Ferro ügyében történt-e bűncselekmény, és a beszerzett információk alapján döntöttek a nyomozás elrendeléséről május elején.

Az Il Ferro volt budapesti telephelyének udvarán a nyomozás elrendelése után egy héttel több ezer ügyfél szerződéseit találták meg, a szerződéseken az ügyfelek személyes adatai, bankszámlaszámok, személyiigazolvány-számok voltak.

Körmendi Ákos, a társaság tulajdonosa és ügyvezető igazgatója korábban azt közölte: az Il Ferro Kft. június elején kifizeti autós ügyfeleinek a májusra esedékes reklámozásért járó pénzt, ám a februárra, márciusra és áprilisra járó összeget csak később teljesítik, illetve ennyivel meghosszabbodik a reklámszerződés. A cég február vége óta nem fizetett mintegy 8 ezer ügyfelének. Az érintett autósok időközben bejelentették: pertársaságot alapítanak.

NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?