Mentőangyal az Il Ferro ügyfeleinek? Ára lesz a megoldásnak...

Pénzcentrum
2007. május 23. 09:30

Egyelőre néhány száz károsult jelezte csatlakozási szándékát az Il Ferro felszámolása miatt létrehozott pertársaságba, melybe 2-3 ezer jelentkezőt várnak - írja a Magyar Nemzet.

Amint arról korábban beszámoltunk, a pertársaság jelentkezési honlapja tulajdonképpen egy újabb autóreklámozási céget népszerűsít, melynél nem kell regisztrációs díjat fizetni, azonban a havi kifizetések is jóval alacsonyabbak: maximum 15 ezer forintot tesznek ki az Il Ferro 40-50 ezrével szemben.

Jelenleg az AAA autó tűnik a legújabb mentőangyalnak, a használtautó kereskedő mellett szól, hogy legalább van múltja és regionálisan is ismert cég. Az AAA azt ígéri, hogy megveszi a finanszírozott autókat és kedvező feltételek mellett segítséget nyújt a törlesztő-részletek kifizetéséhez. Persze ha jobban belegondolunk, a refinanszírozás korántsem lesz ingyen.

Az Il Ferro botrány újabb felvonása, hogy az ügyfelek nagy része azt sem tudja, hova viheti rendszeres szemlére autóját, az ígéretekkel ellentétben ugyanis a cég nem rakta fel honlapjára a helyszínt.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16