Felszámolás indul az IL Ferro ellen

Pénzcentrum
2007. május 8. 08:30

Az IL Ferro ügyfelei autóinak reklámmatricázását végző alvállalkozó huszonnégy órán belül felszámolási eljárást kezdeményez a céggel szemben. A matricázó cég azt állítja, hogy az IL Ferro nyolcezer ügyfele mellett neki sem fizet - nála viszont többmilliós a követelés.

Menyhért Mészáros László a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: az utóbbi másfél hónapban az IL Ferro Tatai úti telephelyén Kajtár cége látta el a reklámautókat matricával, azonban a szolgáltatás több millió forintos árát a cég nem egyenlítette ki. Szerintük a társaság vezetője a fizetési meghagyásra nem válaszol, illetve küldeményeiket nem veszi át, ezért úgy döntöttek, hogy huszonnégy órán belül felszámolást kérnek a cég ellen.

Körmendi Ákost, az IL Ferro ügyvezetőjét telefonon, aki jogtalannak és nevetségesnek nevezte alvállalkozója követeléseit. Úgy emlékezik: egy hónappal ezelőtt szóban állapodott meg Kajtár Andrással a matricázási munka elvégzéséről. Arra a kérdésre, felszámolási eljárás esetén hogyan fogják teljesíteni az IL Ferro nyolcezer ügyfelének tett ígéretet, miszerint júniustól újra fizet a cég, Körmendi Ákos úgy fogalmazott: kizártnak tartja, hogy felszámolási eljárás indulna ellenük. Szerinte az alvállalkozóval csak szóbeli megállapodásuk volt, és az alvállalkozó nem teljesítette az abban foglaltakat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 25. kedd
Vilmos
26. hét
Június 25.
Vitiligo világnapja
Június 25.
Barlangok napja
Június 25.
Tengerész világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem