Felszámolás indul az IL Ferro ellen

Pénzcentrum
2007. május 8. 08:30

Az IL Ferro ügyfelei autóinak reklámmatricázását végző alvállalkozó huszonnégy órán belül felszámolási eljárást kezdeményez a céggel szemben. A matricázó cég azt állítja, hogy az IL Ferro nyolcezer ügyfele mellett neki sem fizet - nála viszont többmilliós a követelés.

Menyhért Mészáros László a Népszabadságnak úgy nyilatkozott: az utóbbi másfél hónapban az IL Ferro Tatai úti telephelyén Kajtár cége látta el a reklámautókat matricával, azonban a szolgáltatás több millió forintos árát a cég nem egyenlítette ki. Szerintük a társaság vezetője a fizetési meghagyásra nem válaszol, illetve küldeményeiket nem veszi át, ezért úgy döntöttek, hogy huszonnégy órán belül felszámolást kérnek a cég ellen.

Körmendi Ákost, az IL Ferro ügyvezetőjét telefonon, aki jogtalannak és nevetségesnek nevezte alvállalkozója követeléseit. Úgy emlékezik: egy hónappal ezelőtt szóban állapodott meg Kajtár Andrással a matricázási munka elvégzéséről. Arra a kérdésre, felszámolási eljárás esetén hogyan fogják teljesíteni az IL Ferro nyolcezer ügyfelének tett ígéretet, miszerint júniustól újra fizet a cég, Körmendi Ákos úgy fogalmazott: kizártnak tartja, hogy felszámolási eljárás indulna ellenük. Szerinte az alvállalkozóval csak szóbeli megállapodásuk volt, és az alvállalkozó nem teljesítette az abban foglaltakat.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58