29 °C Budapest

Haldoklik az IL Ferro: pénz nincs, kifogások vannak...

Pénzcentrum
2007. április 13. 09:30

"Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított három hónapos szerződés-felfüggesztési jogával kénytelen élni" - áll az IL Ferro közleményében. A hír a Pénzcentrum.hu olvasóit remélhetőleg nem lepte meg, mi ugyanis jóval az omladozás előtt óva intettünk mindenkit a belépéstől...

A szerződés-felfüggesztési jog egyébként a honlapon található szerződések szerint csak a használt autós ügyfeleket kellene, hogy érintse, ám korábban is kiemeltük, hogy az a pont, mely szerint a cég bármikor, indoklás nélkül szerződést bonthat ügyfeleivel, nem túl bíztató.

A nyilatkozat szerint az ügyfeleket semmilyen kár nem éri majd a 3 hónapos felfüggesztéssel, hiszen a szerződés lejárta ezzel automatikusan 3 hónappal kitolódik. Más kérdés, hogy ki hiszi el, hogy ez a cég valaha még fizetni fog, amikor a Népszabadság információi szerint a két hét múlva esedékes áprilisi részlettel együtt már csaknem milliárdos tartozást görget maga előtt.

Az sem túl bizalomgerjesztő, hogy az IL Ferro egyetlen fajsúlyos reklám megrendelőt sem tud felmutatni, a honlapjukon feltüntetett Shell képviselői határozottan cáfolják, hogy hirdetési megállapodást kötöttek volna a céggel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?