12 °C Budapest

Haldoklik az IL Ferro: pénz nincs, kifogások vannak...

Pénzcentrum
2007. április 13. 09:30

"Cégünk átmenetileg olyan pénzügyi helyzetbe került, hogy a szerződésekben egyébként is biztosított három hónapos szerződés-felfüggesztési jogával kénytelen élni" - áll az IL Ferro közleményében. A hír a Pénzcentrum.hu olvasóit remélhetőleg nem lepte meg, mi ugyanis jóval az omladozás előtt óva intettünk mindenkit a belépéstől...

A szerződés-felfüggesztési jog egyébként a honlapon található szerződések szerint csak a használt autós ügyfeleket kellene, hogy érintse, ám korábban is kiemeltük, hogy az a pont, mely szerint a cég bármikor, indoklás nélkül szerződést bonthat ügyfeleivel, nem túl bíztató.

A nyilatkozat szerint az ügyfeleket semmilyen kár nem éri majd a 3 hónapos felfüggesztéssel, hiszen a szerződés lejárta ezzel automatikusan 3 hónappal kitolódik. Más kérdés, hogy ki hiszi el, hogy ez a cég valaha még fizetni fog, amikor a Népszabadság információi szerint a két hét múlva esedékes áprilisi részlettel együtt már csaknem milliárdos tartozást görget maga előtt.

Az sem túl bizalomgerjesztő, hogy az IL Ferro egyetlen fajsúlyos reklám megrendelőt sem tud felmutatni, a honlapjukon feltüntetett Shell képviselői határozottan cáfolják, hogy hirdetési megállapodást kötöttek volna a céggel.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?