Címke: il ferro (20 cikk)

Pénzcentrum | 2008. május 27. 09:51

Egymilliárd fölött a legjobb magyar kkv-k

A kis- és középvállalatok gazdaságban betöltött szerepének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a Pegazus Díj alapítói - az Enterprise Investros, a KPMG és a Dun&Bradstreet - a a szektor legdinamikusabban fejlődő cégeinek elismerésével.

Pénzcentrum | 2008. február 21. 09:30

Felcsillant a reménysugár a pórul járt IL Ferro-soknak

Fél éve a BRFK bűncselekmény hiányában zárta le a csalás gyanújával indított nyomozást az IL Ferro ügyében. Szerdán a Fővárosi Főügyészség saját korábbi döntését (is) felülvizsgálva, a "számvitel rendjének megsértése" gyanújával, szerdán újra elrendelte azt.

Pénzcentrum | 2008. január 31. 15:31

Megvannak Európa legnagyobb építői

A Deloitte európai építőiparra és infrastruktúrára szakosodott csoportja nemrégiben közzétette évente kiadott jelentését, amely az építőipari cégek teljesítményét vizsgálja. A tanulmány árbevétel alapján rangsorolja a 100 legnagyobb európai építőipari vállalatot, és megvizsgálja azokat az akadályokat, amelyeket az egyre több kihívást jelentő építőiparban ezeknek a cégeknek le kell küzdeniük.

Pénzcentrum | 2007. október 20. 09:45

Perben az Il Ferro

Kártérítési keresetet nyújtott be tegnap az Il Ferro Kft. ellen egy 102 személyből álló pertársaság, akik azt szeretnék elérni, hogy az autóreklámokkal foglalkozó társaság fizesse vissza a befizetett díjakat, valamint kapják meg a szerződésben vállalt havi kifizetésre ígért összegeket is és a késedelmi kamatokat.

Pénzcentrum | 2007. július 26. 14:47

Csődöt jelentett a Hírautó is, a rendőrséget nem érdekli az ügy

Az Il Ferro bedőlése után a második legnagyobb autóreklámos cég is elismerte, hogy fizetésképtelen. Néhány napja még azt ígérték a velük szerződött 1200 autósnak, hogy szeptemberben fizetnek, most azt, hogy majd a felszámolóval lehet rendezni a követeléseket. Az autósok február óta vártak a pénzükre, ráadásul a rendőrségen is hiába tettek feljelentést.

Pénzcentrum | 2007. július 26. 13:40

Il Ferro bukta Romániában is

A magyar Il Ferro sorsára jutott a korábban ugyanezt a nevet viselő romániai cég is. Bár a magyar autóreklámos vállalkozástól nevet és székhelyet is váltva elhatárolódtak annak csődje idején, végül ugyancsak felfüggesztették a szerződéseket, majd fizetésképtelenné váltak.

Pénzcentrum | 2007. június 28. 10:45

Hamarosan eredmény várható az Il Ferro ügyben

Várhatóan csütörtökön vagy pénteken kapja meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság az autóreklámokkal foglalkozó Il Ferro Kft. ügyében elrendelt igazságügyi könyvszakértői véleményt. Az ügyben május 2-án csalás megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult eljárás - írja a Magyar Nemzet

Pénzcentrum | 2007. május 31. 15:38

Magyarország 2007: vérdíj az IL Ferro tulajdonosok fejére!

Vérdíjalap létrehozását kezdeményezte egy Antiferro nevű szervezet annak érdekében, hogy felkutathassák az autóreklámos Il Ferro cég mostani és előző tulajdonosát. Az alaphoz fejenként 1000 forinttal társulhatnak a károsultak, így több millió is összegyűlhet, de pontosan nem tudni, mi lesz a pénz sorsa - írja az Index.hu.

Pénzcentrum | 2007. május 31. 10:00

Matricafoszlányok és köddé vált cégek - Még egy bőrt húznak le az autósokról

Az már biztosra vehető, hogy a holnapra ígért szemlét is elhalasztja az Il Ferro. Annak ellenére, hogy egy sajtótájékoztatón Körmendi Ákos a szavát adta, júniustól fizetnek. Ilyen hibába viszont nem esnek többé, ugyanis már a telefont sem veszi fel senki és az üres irodás előtt hivatalos dokumentumokat sodor a szél.

Pénzcentrum | 2007. május 25. 09:30

Dr. Ferro, CARamell, autókereskedők - Újabb bőr az autóreklámról

Dübörög az il Ferro botrány, a cég telefonjai elnémultak, a rendőrség nyomoz, de nem kecsegtet a vizsgálat gyors és eredményes lezárásával. Pertársaság alakul, aki egyébként matricáz is, valamint az Interneten is osztják az észt a póruljárt ügyfeleknek

Pénzcentrum | 2007. május 16. 09:30

Megússza az Il Ferro? Magyarországon nem ritka az ilyen...

Ha a rendőrségi vizsgálat nem tudja bizonyítani, hogy az Il Ferro előre megfontolt szándékkal hozott létre fenntarthatatlan pénzügyi konstrukciót, akkor a nyomozás leáll, hazánkban ugyanis egyáltalán nem számít ritka esetnek, ha egy vállalkozás csődbe megy.

Pénzcentrum | 2007. május 11. 09:30

IL Ferro és az ismeretlen tettes

Fizetésképtelenség, fenyegetés, nyomozás, fejvesztve menekülés, iratok hátrahagyása és persze egyre "morcosabb" ügyfelek. Ezek jellemzik a nagyreményű autóreklámmal foglalkozó cégek mindennapjait. Pedig minden olyan szépen indult...

Pénzcentrum | 2007. május 10. 10:00

Il Ferro: a pénznek lőttek!

A rendőrség nem zárolja az Il Ferro számláit és csak a csalás gyanújával kapcsolatos szakértői vélemény beérkezése után, ennek elkészítése várhatóan egy hónap, ekkor döntenek majd az esetleges előzetes letartóztatásról is - írja a Népszava.

Pénzcentrum | 2007. május 9. 09:00

Fejvesztve menekültek el az IL Ferro munkatársai

Több ezer ügyfél szerződéseit hagyta hátra az Il Ferro volt budapesti telephelyének udvarán. A szerződéseken az ügyfelek személyes adatai, bankszámlaszámok, személyiigazolvány-számok is vannak - írja a Népszabadság.

Pénzcentrum | 2007. május 8. 08:30

Felszámolás indul az IL Ferro ellen

Az IL Ferro ügyfelei autóinak reklámmatricázását végző alvállalkozó huszonnégy órán belül felszámolási eljárást kezdeményez a céggel szemben. A matricázó cég azt állítja, hogy az IL Ferro nyolcezer ügyfele mellett neki sem fizet - nála viszont többmilliós a követelés.

Pénzcentrum | 2007. május 3. 08:20

Nyomozás indult az IL Ferro ellen - Újabb fordulat...

Csalás megalapozott gyanújával nyomozás indult az IL Ferro Kft.-nél - jelentette be tegnap Szentendrei Angéla, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. Erre a lépésre volt szükség ugyanis ahhoz, hogy a vizsgálatba igazságügyi könyvszakértőt is bevonhassanak. Az ő feladata lesz az IL Ferro könyvelésének áttekintése után megállapítani azt: történt-e gazdaságilag nem magyarázható, jogellenes pénzkivétel.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm