-2 °C Budapest

Il Ferro: a pénznek lőttek!

Pénzcentrum
2007. május 10. 10:00

A rendőrség nem zárolja az Il Ferro számláit és csak a csalás gyanújával kapcsolatos szakértői vélemény beérkezése után, ennek elkészítése várhatóan egy hónap, ekkor döntenek majd az esetleges előzetes letartóztatásról is - írja a Népszava.

Az ügyet jól ismerő szakértők szerint kicsi az esély arra, hogy az Il Ferro ügyfelei valaha is a pénzükhöz jussanak, ráadásul - korábbi ígéretük ellenére - a cég nem is törekszik arra, hogy adósságait rendezze. A reklámoztató cégek ugyanis százszor meggondolják, hogy támadható körülmények között tevékenykedő cégeknek megbízást adjanak. Ezért a rendőrség által lefoglalt dokumentumok jó adalékul szolgálhatnak az ügy felderítéséhez.

Egyébként az Il Ferro révén új autót vásárló ügyfelek eleve hendikeppel indultak. Járműveik ára akár negyedmillió forinttal is meghaladhatta a többi - hagyományos módon eladott - autóét. Az Il Ferro meghatározott kereskedőkkel állt kapcsolatban, az ügyfelek csak ezektől vásárolhattak, listaáron, engedmények nélkül.

NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19