Még mindig csak várnak a pénzükre az IL Ferro ügyfelei - elúszott a reklámautó?

Pénzcentrum
2007. április 6. 10:00

Még mindig csak várják az IL Ferro ügyfelei a februári és márciusi kifizetéseket, melyeket a társaság a menedzsment változása miatti pénzügyi átszervezésre hivatkozva még februárban befagyasztott - írja a Népszabadság.

A vállalat vidéki irodái szerint a központ a jövő hétre ígérte a fizetést, bár biztosat nem tudnak mondani, a megkérdezett vidéki irodákban pedig csupán az adatok felvétele történik, amelyeket ezután a budapesti központban gyűjtenek össze.

Az ügyfelek türelmetlensége teljes mértékig érthető, hiszen bár a cég arra kötelezte, hogy az lízingelt autók törlesztőrészleteit 40 ezer forint értékig átvállalja, a lízingcég felé nem lehet az IL Ferro késedelmével védekezni.

A hitelintézeteknek egyébként sem kötelező figyelembe venni a hitelelbírálat során, hogy az ügyfél az IL Ferrotól származó bevételekből szeretné finanszírozni a törlesztőrészleteket, de a Népszabadság értesülései szerint ezt a tényezőt mégis gyakorta számításba vették.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17