Nem várt tovább a magyar áruházlánc: indulhat a roham?

Nem várt tovább a magyar áruházlánc: indulhat a roham?

2016. szeptember 27. 13:05

Már megjelentek a mikulásajándékok és a karácsonyi édességek a boltok polcain.Sokakban persze jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon nem túlzás már most a karácsonyra készülni?

Ugyan még csak szeptember vége van, a boltok polcian már most megjelentek a mikulás- csokifigurák a szaloncukrok is. Az alábbi képet egyébként ezt bizonyítja:

{{EMBED:https://embed.tumblr.com/embed/post/XckCaGuv2Xs96mjxX9v0wQ/150955393635@75eca9cf46bc245fb65108be7146092e1c36ea58}}

Felmerülhet bennünk a jogos kérdés, hogy:

Nincs ehhez még korán?

Ha azonban belegondolunk, akkor december 6-ig már csupán 71 nap van hátra, december 24-ig 88 nap van hátra.

Van, ahol már rég elindult a szezon

Korábban írtunk egy lakberendezési áruházról is, ahol a műfenyők árusítását már szeptember elején megkezdték.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
által megosztott bejegyzés,

Ez egyébként nem annyira kirívó, mint azt elsőre gondolnánk. Néhány éve például a híres londoni áruházban, a Harrod's-ban már július végén megkezdték a karácsonyi szezonra való felkészülést, de hazánkban is hamarosan minden erről szólhat az áruházakban. Vámos György, a Kereskedelmi Szövetség főtitkárának egy korábbi nyilatkozata szerint azért kezdik a szezonális termékek korai árusítását, mert így akarnak minél több hasznot lecsípni maguknak a boltok.

Novemberre egyébként már a karácsonyi díszekkel találkozhatunk az utcán, a plázákban és a kisebb üzletekben egyaránt, így legfeljebb egy hónap múlva már valószínűleg minden a karácsonyi bevásárlásról fog szólni a boltokban és környékükön.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 15. kedd
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?