3 °C Budapest

Exkluzív séta a legújabb pesti luxusplázában + rengeteg fotó

Pénzcentrum
2013. október 16. 18:03

Alig egy hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit Budapest legújabb attrakciója, az Andrássy sugárúton álló il Bacio di Stile üzletház, ami az izzasztóan magas árakkal ellátott árcédulák mellett, ingatlanos szempontból leginkább arról is ismert, hogy az egyik legigényesebben felújított, újjáépített budapesti épület lett az elmúlt évtizedben. Bár saját képek készítésével nem igazán hagyják "rombolni" az üzletház hírnevét, sikerült néhány exkluzív képet szereznünk az üzemeltető saját albumából. Járják velünk most végig virtuálisan a parfümfelhőben illatozó luxusplázát.

"Két és fél évnyi kemény munka van mögöttünk, de azt gondolom, a végeredmény minden várakozást felülmúlt. Bátran kijelenthetjük, hogy minden szempontból páratlan kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen az il Bacio di Stile nemcsak hazai, de régiós szinten is egyedülálló választékkal és árukészlettel, világszínvonalú környezetben várja az idelátogatókat" - mondta még szeptemberi megnyitó alkalmából Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketingigazgatója.

Beszéljenek magukért a profi fényképek, amik a már átadott épületet ábrázolják, és nem látványtervek, ahogy azt egyébként néha hihetnénk.

Az áruház kirakati installációinak terveit a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik az Il Bacio közleménye szerint olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

"A koncepció lényege az Andrássy úti palota bérház átpozícionálása, áthangolása divatáruházi palotává. A századfordulós épület meglévő értékei - a homlokzat, a kapualj, a lépcsőház és a piano nobile eleganciája, díszítettsége, mint kiemelendő értékek az egyik oldalon - míg az új hasznosítás kifejezése - a másikon. Az új karaktert formáló három legfontosabb jel - a bejárat, a belső udvar és a tetőtérbeépítés." - így írt a projektről Nagy Csaba, az Archikon vezető tervezője, az építészfórumon megjelent cikkében.

A képviselt márkák mellett a legfelső szinten étterem és bár várja majd a vendégeket. Az alsó szinten kéz- és lábápolási szolgáltatásokat nyújtó szépségszalon kap majd helyet.

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruháznak saját műgyűjteménye is van, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak. Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész - köztük a Turner-díjas brit művész, Grayson Perry, a New Yorkban élő, szerb performansz művész, Marina Abramoviæ, valamint az erdélyi származású divatfotós Martin Munkácsi - művei tekinthetőek meg.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06