Exkluzív séta a legújabb pesti luxusplázában + rengeteg fotó

Pénzcentrum
2013. október 16. 18:03

Alig egy hónappal ezelőtt nyitotta meg kapuit Budapest legújabb attrakciója, az Andrássy sugárúton álló il Bacio di Stile üzletház, ami az izzasztóan magas árakkal ellátott árcédulák mellett, ingatlanos szempontból leginkább arról is ismert, hogy az egyik legigényesebben felújított, újjáépített budapesti épület lett az elmúlt évtizedben. Bár saját képek készítésével nem igazán hagyják "rombolni" az üzletház hírnevét, sikerült néhány exkluzív képet szereznünk az üzemeltető saját albumából. Járják velünk most végig virtuálisan a parfümfelhőben illatozó luxusplázát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Két és fél évnyi kemény munka van mögöttünk, de azt gondolom, a végeredmény minden várakozást felülmúlt. Bátran kijelenthetjük, hogy minden szempontból páratlan kezdeményezést sikerült megvalósítanunk, hiszen az il Bacio di Stile nemcsak hazai, de régiós szinten is egyedülálló választékkal és árukészlettel, világszínvonalú környezetben várja az idelátogatókat" - mondta még szeptemberi megnyitó alkalmából Küttel Gábor, az il Bacio di Stile marketingigazgatója.

Beszéljenek magukért a profi fényképek, amik a már átadott épületet ábrázolják, és nem látványtervek, ahogy azt egyébként néha hihetnénk.

Az áruház kirakati installációinak terveit a londoni Millington Associates kreatív csapata álmodta meg, akik az Il Bacio közleménye szerint olyan cégek kirakatait tervezték már, mint a Harrods, a Burberry vagy a Ralph Lauren.

"A koncepció lényege az Andrássy úti palota bérház átpozícionálása, áthangolása divatáruházi palotává. A századfordulós épület meglévő értékei - a homlokzat, a kapualj, a lépcsőház és a piano nobile eleganciája, díszítettsége, mint kiemelendő értékek az egyik oldalon - míg az új hasznosítás kifejezése - a másikon. Az új karaktert formáló három legfontosabb jel - a bejárat, a belső udvar és a tetőtérbeépítés." - így írt a projektről Nagy Csaba, az Archikon vezető tervezője, az építészfórumon megjelent cikkében.

A képviselt márkák mellett a legfelső szinten étterem és bár várja majd a vendégeket. Az alsó szinten kéz- és lábápolási szolgáltatásokat nyújtó szépségszalon kap majd helyet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Andrássy út 19-es szám alatt található multibrand áruháznak saját műgyűjteménye is van, melynek darabjai az il Bacio di Stile üzlettereiben elhelyezve láthatóak. Az áruház épületében jelenleg több, mint húsz kortárs magyar és külföldi képzőművész - köztük a Turner-díjas brit művész, Grayson Perry, a New Yorkban élő, szerb performansz művész, Marina Abramoviæ, valamint az erdélyi származású divatfotós Martin Munkácsi - művei tekinthetőek meg.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?