14 °C Budapest

Hihetetlen fotók: elképesztő fazonok a boltokban!

2009. szeptember 23. 12:03

Elképesztő fotók láthatóak egy amerikai honlapon. A képeken a Wal-Mart-nak, a világ legnagyobb áruházláncának enyhén szólva is extrém vevői pózolnak.


A Wal-Mart Amerika -és a világ- legnagyobb kiskereskedelmi cége és árbevétele alapján bolygónk legnagyobb vállalata, a maga 2,1 millió dolgozójával.


A Wikipédia adatai szerint ha Wal-Mart egy ország lenne, GDP-je alapján a világ 33-ik legnagyobb gazdasága lehetne Ukrajna és Kolumbia között. Az Egyesült Államokban, Mexikóban és Kanadában a legtöbb alkalmazottat foglalkoztató munkaadó a versenyszférában. Az USA-ban a kiskereskedelmi piac 8,9%-át tudhatja magáénak.


Egy átlag amerikai számára a Wal-Mart jelenti a közértet, így nem csoda, ha 1962-es indulása óta az üzletlánc teljesen a hétköznapok részévé vált.


Egy nemrég indult honlap arra tesz kísérletet, hogy összegyűjtse a legextrémebb Wal-Mart vásárlókat. Találhatunk a fotókon extra hosszú körmű hölgyet, nyakig festékes urat, fekete-fehérbe öltözött, félmeztelen és pizsamás vásárlókat.

Extrém vevők, brutális áruházi dolgozók:Sokkoló videó: mit művelnek az eladók zárás után

 


A legelképesztőbb figurák fordulnak meg a boltokban, akik még a különcökhöz hozzászokott amerikaiak számára is feltűnést keltenek. A teljes galériáért kattints ide!
Fotók: peopleofwalmart.com

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 23. csütörtök
Tekla
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?