19 °C Budapest

Címke: walmart áruház (7 cikk)

Pénzcentrum | 2011. november 28. 11:08

Videó: tömegnyomor a boltban, egymást taposták a műszaki cikkekért

Idén is túlesett Amerika a Fekete pénteken (Black Friday). A hálaadást követő péntek már hosszú ideje az áruházak vásárlócsalogatója az Egyesült Államokban, az üzletek gyakran 50, 70, de akár 80 százalékos árengedményekkel vonzzák a karácsonyi ajándékvásárlásra induló tömeget - az emberek pedig özönlenek a boltokba.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 23. 12:03

Hihetetlen fotók: elképesztő fazonok a boltokban!

Elképesztő fotók láthatóak egy amerikai honlapon. A képeken a Wal-Mart-nak, a világ legnagyobb áruházláncának enyhén szólva is extrém vevői pózolnak.

Pénzcentrum | 2007. december 5. 14:00

Forradalmasított internetes vásárlás

Számos kutatás mutat rá arra, hogy az interneten történő vásárlás elterjedésének egyik legnagyobb akadálya a bizalom hiánya, a csalásoktól való félelem. Az ettől tartó vásárlóknak már meg is érkezett a megoldás. Ha kíváncsi vagy, olvass tovább!

Pénzcentrum | 2006. november 28. 14:00

Hatalmas kedvezmények - megkezdődik az ünnepi szezon

Amerikában hagyományosan a Hálaadás hétvégéje utáni hét számít az ünnepi vásárlások kezdetének. A kerekedők kedvezményekkel és egyedi engedményekkel felvértezve várják az év utolsó időszakát.

Pénzcentrum | 2005. október 10. 10:18

Túl olcsó volt, ezért beperelték

Keresetet nyújtott be a manhatteni bírósághoz a Wal-Mart ellen az Anthropologie ruházati kiskereskedelmi lánc. - közölte mai számában a Világgazdaság.