24 °C Budapest

Visszaeső! Fél évre bevonták a botrányhős jogosítványát

2010. május 8. 18:32

Nem sokáig örülhetett feltűnő járgányának a játéktudása helyett az utóbbi időben inkább a botrányairól ismert, az angol Blackburn Roversben játszó 29 éves szenegáli válogatott labdarúgó, El-Hadji Diouf, mivel a sorozatos közlekedési kihágásai miatt fél évre bevonták a vezetői engedélyét.


Mint arról korábban a Pénzcentrum.hu is beszámolt, a világ egyik legellenszenvesebb labdarúgója rendelkezik a világ talán legízléstelenebb - jellemzően rikító és kihívó sportautókból, valamint terepjárókból álló - flottájával. Ilyen lett a lámaszájú focista új verdája - képek

Cadillac Escalade

Az aranyozott Cadillac Escalade, a krómozott Mercedes-Benz SLR McLaren, a hófehér X6-os BMW és a tűzpiros Ferrari is is a garázsban dekkolhat egy ideig, hacsak nem fogad sofőrt maga mellé a labda mellett a nyálával is gyakran célba találó sportoló.

Mercedes-Benz SLR McLaren

A felelőtlen szenegáli válogatott a sorozatos apró közlekedési kihágásaival elérte, hogy fél évre bevonják a vezetői engedélyét. A futballista sportot űzött a tilosban parkolásból, többször átlépte a megengedett sebességet, nem tudta igazolni magát, de még az autó felelősségbiztosításáról sem tudott egyetlen papírt sem bemutatni egy igazoltatás alkalmával.

BMW X6

Az összes büntetés nem éri el az ezer fontot (300 ezer forintot), ami szinte semmiség a multimilliomos sportoló vagyonához, de akár csak a gépjárművei értékéhez képest is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ferrari

Diouf 8 éve rúgja a bőrt a szigetországban, megfordult már a Liverpool, a Bolton és a Sunderland csapataiban is. A szenegáli nemzeti csapat mezét eddig 43 alkalommal öltötte magára, címeres mezben eddig összesen 16-szor talált az ellenfelek hálójába.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?