7 °C Budapest

Kilenc hónap alatt ötvenezer játékost ért el Tobet.com Magyarországon

2010. április 21. 13:32

Szeretnek játszani a magyarok, és még hatalmas tartalékok vannak a magyar online szerencsejáték-piacon - derült ki egy ma délelőtti sajtóbeszélgetésen, melyen a Tobet.com közép-európai márkamenedzsere Tomasz Kulakowski tartott előadást.

A magyarországi megjelenése óta váratlan mértékű sikereket könyvelt el az online szerencsejáték üzemeltető Tobet.com. 2009 augusztusától kezdve a nulláról indulva összesen 50 ezer regisztrált felhasználót gyűjtöttek itthon, és ilyen rövid idő alatt a hazai oldaluk látogatottságát napi szinten 8-10 ezerre tornászták fel - sorolta a társaság érdemeit Tomasz Kulakowski.

A Tobet a skandináv tulajdonosokkal rendelkező máltai bejegyzésű cég, a Nordic Gaming közép-európai márkája. A táraság a magyar, a lengyel és a román piac mellett még két térségben van jelen Európában. A skandináv országokban Nordic Bet, a Baltikumban pedig a Trio Bet kínálja a vállalat szolgáltatásait.

A Tobet összesen 200 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A márka jelenleg legerősebb piaca Lengyelország, ahol nagyjából 100 ezer regisztrált felhasználójuk van. A romániai felhasználóik száma a magyarokéhoz hasonló, nagyjából 50 ezer fő. A magyar piaccal kapcsolatban a márkamenedzser elmondta, hogy év végére nagyjából 100 ezer felhasználóra számítanak, amivel lefednék az általuk nagyjából 300 ezresre becsült piac egyharmadát.

A hazai játékosok szokásairól kiderült, hogy a cég által kínált fogadás, kaszinó, póker és egyéb játékok négyesből a legjobban a sportfogadásokat kedvelik, és azok közül is a labdarugó eseményeket részesítik előnyben. Ezenkívül a kaszinó bír átlag feletti népszerűséggel a magyarok körében a régió más államaihoz képest.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Politikára is lehet pénzt tenni

A fogadásoknál érdekesség, hogy az oldalon akár politikával és/vagy celebritásokkal kapcsolatos eseményekre is lehet pénzt tenni. Az idei köztársasági elnökválasztással kapcsolatban például Sólyom László újraválasztása vagy Schmidt Pál megválasztása esetén a megtett tét kétszeresét kapják vissza a helyesen tippelők. Amennyiben a következő Országgyűlés Fásy Ádomot választaná az ország elnökének, a rá fogadók ötszázszoros pénzt tehetnének zsebre, Kiszel Tünde megválasztása esetén pedig hatalmas összeg, a tét ezerszerese kerülne kifizetésre.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 17:16
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem