13 °C Budapest

Kilenc hónap alatt ötvenezer játékost ért el Tobet.com Magyarországon

2010. április 21. 13:32

Szeretnek játszani a magyarok, és még hatalmas tartalékok vannak a magyar online szerencsejáték-piacon - derült ki egy ma délelőtti sajtóbeszélgetésen, melyen a Tobet.com közép-európai márkamenedzsere Tomasz Kulakowski tartott előadást.

A magyarországi megjelenése óta váratlan mértékű sikereket könyvelt el az online szerencsejáték üzemeltető Tobet.com. 2009 augusztusától kezdve a nulláról indulva összesen 50 ezer regisztrált felhasználót gyűjtöttek itthon, és ilyen rövid idő alatt a hazai oldaluk látogatottságát napi szinten 8-10 ezerre tornászták fel - sorolta a társaság érdemeit Tomasz Kulakowski.

A Tobet a skandináv tulajdonosokkal rendelkező máltai bejegyzésű cég, a Nordic Gaming közép-európai márkája. A táraság a magyar, a lengyel és a román piac mellett még két térségben van jelen Európában. A skandináv országokban Nordic Bet, a Baltikumban pedig a Trio Bet kínálja a vállalat szolgáltatásait.

A Tobet összesen 200 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik. A márka jelenleg legerősebb piaca Lengyelország, ahol nagyjából 100 ezer regisztrált felhasználójuk van. A romániai felhasználóik száma a magyarokéhoz hasonló, nagyjából 50 ezer fő. A magyar piaccal kapcsolatban a márkamenedzser elmondta, hogy év végére nagyjából 100 ezer felhasználóra számítanak, amivel lefednék az általuk nagyjából 300 ezresre becsült piac egyharmadát.

A hazai játékosok szokásairól kiderült, hogy a cég által kínált fogadás, kaszinó, póker és egyéb játékok négyesből a legjobban a sportfogadásokat kedvelik, és azok közül is a labdarugó eseményeket részesítik előnyben. Ezenkívül a kaszinó bír átlag feletti népszerűséggel a magyarok körében a régió más államaihoz képest.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Politikára is lehet pénzt tenni

A fogadásoknál érdekesség, hogy az oldalon akár politikával és/vagy celebritásokkal kapcsolatos eseményekre is lehet pénzt tenni. Az idei köztársasági elnökválasztással kapcsolatban például Sólyom László újraválasztása vagy Schmidt Pál megválasztása esetén a megtett tét kétszeresét kapják vissza a helyesen tippelők. Amennyiben a következő Országgyűlés Fásy Ádomot választaná az ország elnökének, a rá fogadók ötszázszoros pénzt tehetnének zsebre, Kiszel Tünde megválasztása esetén pedig hatalmas összeg, a tét ezerszerese kerülne kifizetésre.

EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07