11 °C Budapest

Elkészült a Rooney-villa! Lekésték a repülőt, ők nem láthatták, Te igen

Pénzcentrum
2010. február 22. 13:02

Elkészült a közelmúltban a menedzseri jutalékok elsíbolásával vádolt Wayne Rooney hatszobás barbadosi villája. A munkálatok a hírek szerint 5 millió fontot (1,5 milliárd forintot) emésztettek fel. A sportoló felesége, fia, apósa és anyósa már megváltotta a Karib térségbe szóló repülőjegyet, hogy megtekintsék az ingatlant, de valami közbejött...

A manchesteri repülőtér kifutópályáinak lezárása miatt lemaradtak a Londonból induló járatról, így kénytelenek voltak elhalasztani a látogatást. Nem repestek az örömtől, amikor kiderült, hogy az újonnan átadott hatszobás nyaraló helyett az utóbbi időben szokatlanul zord időjárású Angliában kell tölteniük a hétvégét.

A Sun magazin által előkapart kép a Rooney-villáról

A Sun magazin vigasztalásul előkerített néhány képet a dúsgazdag brit celebek által kedvelt barbadosi fejlesztés jelenlegi állásáról, így a Rooney család utazás nélkül is megtudhatja, hogy mire számíthat a napos szigeten.

A csodálatos villa egy sztárnyaralóktól hemzsegő 200 hektáros fejlesztési terület közepén került kialakításra, a lakókat a teraszról lélegzetelállító kilátás, a ház előtt pedig egy hatalmas úszómedence várja majd.

A szomszédos ingatlanokat olyan hírességek vásárolták meg, mint a profi ökölvívó-világbajnok Joe Calzaghe, a manchesteri csapattárs Rio Ferdinand, a korábbi válogatott csatár Gary Lineker, de hazánkban kevésbé ismert sportolók és televíziós személyiségek is vettek itt nyaralót.

Egy már átadott szomszédos ingatlan belső kialakítása

A fejlesztés szomszédságában készül egy minden igény kielégítő golfpálya, de Rooney a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság végéig - az esetleges sérülésveszély miatt - nem hódolhat imádott sportjának.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Addig nem is valószínű, hogy a sportoló Barbadoson tenné tiszteletét, mivel rendkívül feszített a versenynaptár. A bajnoki- és kupameccsek mellett kemény bajnokok ligája és válogatott találkozók is várnak a sokad-virágzását élő csatár-fenoménra. Rooney utoljára tavaly nyáron egy kéthetes nyaralás alkalmával látta az épületet, amikor az még félkész állapotban volt.


A Rooney-háazpár megtalálta a tökéletes helyszínt a kikapcsolódásra

A hírek szerint a felesége már alig várta, hogy megpillantsa az elkészült nyaralót, óriási csalódás érte, amikor a repülőtéren kiderült, hogy nem érik el a csatlakozást.

A család Barbadoson tervezi tölteni a nyári szabadságot a következő években, szerintük ez az egyik legjobb hely a világon a kikapcsolódásra.

Korábban: Érik a pofon? Újabb celeb nem fizet! 1,3 milliárdért ütnek?

Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?