20 °C Budapest

Elkészült a Rooney-villa! Lekésték a repülőt, ők nem láthatták, Te igen

Pénzcentrum
2010. február 22. 13:02

Elkészült a közelmúltban a menedzseri jutalékok elsíbolásával vádolt Wayne Rooney hatszobás barbadosi villája. A munkálatok a hírek szerint 5 millió fontot (1,5 milliárd forintot) emésztettek fel. A sportoló felesége, fia, apósa és anyósa már megváltotta a Karib térségbe szóló repülőjegyet, hogy megtekintsék az ingatlant, de valami közbejött...

A manchesteri repülőtér kifutópályáinak lezárása miatt lemaradtak a Londonból induló járatról, így kénytelenek voltak elhalasztani a látogatást. Nem repestek az örömtől, amikor kiderült, hogy az újonnan átadott hatszobás nyaraló helyett az utóbbi időben szokatlanul zord időjárású Angliában kell tölteniük a hétvégét.

A Sun magazin által előkapart kép a Rooney-villáról

A Sun magazin vigasztalásul előkerített néhány képet a dúsgazdag brit celebek által kedvelt barbadosi fejlesztés jelenlegi állásáról, így a Rooney család utazás nélkül is megtudhatja, hogy mire számíthat a napos szigeten.

A csodálatos villa egy sztárnyaralóktól hemzsegő 200 hektáros fejlesztési terület közepén került kialakításra, a lakókat a teraszról lélegzetelállító kilátás, a ház előtt pedig egy hatalmas úszómedence várja majd.

A szomszédos ingatlanokat olyan hírességek vásárolták meg, mint a profi ökölvívó-világbajnok Joe Calzaghe, a manchesteri csapattárs Rio Ferdinand, a korábbi válogatott csatár Gary Lineker, de hazánkban kevésbé ismert sportolók és televíziós személyiségek is vettek itt nyaralót.

Egy már átadott szomszédos ingatlan belső kialakítása

A fejlesztés szomszédságában készül egy minden igény kielégítő golfpálya, de Rooney a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság végéig - az esetleges sérülésveszély miatt - nem hódolhat imádott sportjának.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Addig nem is valószínű, hogy a sportoló Barbadoson tenné tiszteletét, mivel rendkívül feszített a versenynaptár. A bajnoki- és kupameccsek mellett kemény bajnokok ligája és válogatott találkozók is várnak a sokad-virágzását élő csatár-fenoménra. Rooney utoljára tavaly nyáron egy kéthetes nyaralás alkalmával látta az épületet, amikor az még félkész állapotban volt.


A Rooney-háazpár megtalálta a tökéletes helyszínt a kikapcsolódásra

A hírek szerint a felesége már alig várta, hogy megpillantsa az elkészült nyaralót, óriási csalódás érte, amikor a repülőtéren kiderült, hogy nem érik el a csatlakozást.

A család Barbadoson tervezi tölteni a nyári szabadságot a következő években, szerintük ez az egyik legjobb hely a világon a kikapcsolódásra.

Korábban: Érik a pofon? Újabb celeb nem fizet! 1,3 milliárdért ütnek?

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?