29 °C Budapest

Címke: cadillac escalade (6 cikk)

Pénzcentrum | 2010. május 8. 18:32

Visszaeső! Fél évre bevonták a botrányhős jogosítványát

Nem sokáig örülhetett feltűnő járgányának a játéktudása helyett az utóbbi időben inkább a botrányairól ismert, az angol Blackburn Roversben játszó 29 éves szenegáli válogatott labdarúgó, El-Hadji Diouf, mivel a sorozatos közlekedési kihágásai miatt fél évre bevonták a vezetői engedélyét.

Pénzcentrum | 2010. január 24. 07:32

Ilyen lett a lámaszájú focista új verdája - képek

Elkészült a premier ligás Blackburn Rovers 29 éves volt szenegáli válogatott csatárának ízlésromboló terepjárója. A góljai mellett a gyakran a nyálával is célba találó El Hadji Diouf Manchester és Liverpool belvárosának lakóit is megörvendeztette az aranyozott Cadillac látványával.

Pénzcentrum | 2008. november 27. 11:00

Milyen autóra buknak a tolvajok? Íme a kedvencek!

Az elmúlt néhány évben a terepjárók státuszszimbólummá váltak, nagyon sokan ezekkel a vaskos a modellekkel érzékeltetik üzleti sikereiket. A feltűnő gépjárművek azonban a tolvajok érdeklődést is felkeltették. A Forbes magazin legfrissebb összeállításából kiderül, hogy mely modellek a leginkább és a legkevésbé vonzóak a tolvajok számára.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 2. 09:30

944 ezer tűzveszélyes kocsi az utakon

944 ezer gépjármű visszahívására kényszerül a General Motors Corp., mivel a szélvédőmosó-folyadékkal kapcsolatos problémák akár azok kigyulladásához is vezethetnek.

Pénzcentrum | 2006. június 7. 14:00

Mire utaznak az autótolvajok? - Te veszélyben vagy?

Már negyedik éve töretlenül vezeti az autótolvajok kedveltségi listáját az Egyesült Államokban a Cadillac Escalade a biztosítótársaságok statisztikái szerint.