120 milliós Hunvald-flotta: itt a LISTA! + kép

2009. november 16. 08:17

A Magyar Hírlap összeállította Hunvald György, előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi polgármester gépjárműflottáját. Az autók között a 35 millió forintos sportkocsitól a gyári veteránokon át a felújított nosztalgia-Trabantig többféle modell is megtalálható, összesen több, mint 120 millió forint értékben.

Kalkulációk szerint a flotta kötelező-felelősségbiztosítása 276 446 forint egy negyedévre, a tárolás költsége meghaladja a havi százezer forintot. A flotta legértékesebb darabja a 35 millió forintos Mustang Eleanor, melyet a Tolvajtempó című filmből ismerhet a nagyközönség.

Mustang Eleanor (a kép illusztráció)

A Trabantot állítólag ajándékba kapta, ezért ennek csak a felújítási költségeit vették figyelembe a lista készítői.

A Lincoln Navigatort gyakran látták a keszthelyi villánál, mivel az amellett, hogy a magánrepülőgép utasait fuvarozta, még családi autóként is használták.

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Hunvald-flottában három Jaguar is található, ezek közül a hetvenes évekből való gyári veterán 15 milliót, a '87-es felújított 3 milliót, a 2005-ös gyártású 3,5 literes pedig 25 millió forintot ér.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?