4 °C Budapest

Hunvald sofőrje kitálalt: a polgármester üzent a börtönből

2009. szeptember 18. 09:02

Pár héttel ezelőtt megkapta a felmondását G. József, aki 6 éven keresztül volt a hét hónapja előzetesben lévő VII. kerületi polgármester sofőrje. A vétke az volt, hogy a főügyészség előtti júniusi tanúmeghallgatáson nem volt hajlandó úgy vallani, hogy mindenkinek jó legyen. Hunvald üzent is a börtönből, hogy "Józsiban már nem szabad megbízni!" - írja a Magyar Hírlap.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kirúgott sofőr úgy döntött, hogy kitálal a polgármester útjairól, a keszthelyi festményszállítmányokról, a 7,5 millió forintos genfi óravásárlásról, valamint Hunvald letartóztatásának részletes körülményeiről is mesél. 

Hunvald sofőrje a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem kapott lakást a kerülettől, a szülei lakásának szomszédjában található ingatlant vásárolta meg, melynek a felújításához kapott munkáltatói kölcsönt.

Nézd meg Hunvald luxusvilláját! Itt pihent a polgármester

A sofőr a tanúvallomásában beszámolt a svájci utakról (Hunvald egyszer Genfben bement egy üzletbe és 7,5 millióért vett egy órát), valamint arról, hogy festményeket (volt köztük 40 milliót érő is) szállított a polgármester keszthelyi villájába, ezt követően vált kegyvesztetté.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Rendkívüli felmondását postai úton kapta kézhez. Az elbocsátás indoklásában az autóban lévő kilométeróra és az útnyilvántartás számai közötti jelentős eltérésre hivatkoztak, továbbá 15 napos határidővel elrendelték a kétgyermekes sofőrnek nyújtott kamatmentes kölcsön visszafizetését. A tartozás visszafizetésének elrendelése ellen szóban tiltakozott, ekkor végrehajtással fenyegették, ezért a munkaügyi bírósághoz fordult.

Zár alá kerülhet a Hunvald-vagyon

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
coachco  |  2021.10.07 12:55
Segítek kitalálni, ki legyen az ellenzéki miniszterelnök jelölt! [...] Bővebben!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?