1 °C Budapest

Zár alá kerülhet a Hunvald-vagyon

Pénzcentrum
2009. szeptember 10. 09:17

Zár alá helyezheti a nyomozati bíró az előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György teljes vagyonát. Ezt a főügyészség már kezdeményezte - erősítette meg a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Magyar Hírlapnak.

Az ügyben a bíróság még nem hozott ítéletet, de a főügyészség a legfőbb ügyésznél indítványozta az októberben lejáró nyomozati határidő 4 hónapos meghosszabbítását.


Hunvald György

A határidő módosítása az eddigi gyanúsításokkal kapcsolatos bizonyítási eljárások lebonyolítása miatt, valamint azért is szükséges, mert olyan adatok merültek fel, amelyek további bűncselekmények gyanújára is alapot adnak.

A polgármestert és G. Györgyöt bűnszervezet tagjaként elkövetett csalással, hivatali vesztegetéssel és visszaélésekkel gyanúsítják. K. Györgyöt, a pénzügyi bizottság volt elnökét előzetesből házi őrizetbe helyezték.

Az ingatlan-panamának a három politikuson kívül még 18 gyanúsítottja van, akik közül többek vagyontárgyait, ingatlanjait és autóit már korábban zár alá helyezte a bíróság.

Rengeteg munkavállaló készül most erre: már ezt is kaphatnak a bónusz mellé

Már csak pár hét van karácsonyig, így minden cégnél napirenden van a kérdés, hogy milyen formában köszönjék meg a dolgozók egész éves munkáját.

A Brancs megmondja: ezek kellenek, hogy megvalósítsd vállalkozás ötleted

A Brancs kampányait készítő szakemberekkel beszélgettünk arról, hogy mi a receptje egy sikeres vállalkozásnak.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?