Zár alá kerülhet a Hunvald-vagyon

Pénzcentrum
2009. szeptember 10. 09:17

Zár alá helyezheti a nyomozati bíró az előzetes letartóztatásban lévő erzsébetvárosi polgármester, Hunvald György teljes vagyonát. Ezt a főügyészség már kezdeményezte - erősítette meg a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Magyar Hírlapnak.

Az ügyben a bíróság még nem hozott ítéletet, de a főügyészség a legfőbb ügyésznél indítványozta az októberben lejáró nyomozati határidő 4 hónapos meghosszabbítását.


Hunvald György

A határidő módosítása az eddigi gyanúsításokkal kapcsolatos bizonyítási eljárások lebonyolítása miatt, valamint azért is szükséges, mert olyan adatok merültek fel, amelyek további bűncselekmények gyanújára is alapot adnak.

A polgármestert és G. Györgyöt bűnszervezet tagjaként elkövetett csalással, hivatali vesztegetéssel és visszaélésekkel gyanúsítják. K. Györgyöt, a pénzügyi bizottság volt elnökét előzetesből házi őrizetbe helyezték.

Az ingatlan-panamának a három politikuson kívül még 18 gyanúsítottja van, akik közül többek vagyontárgyait, ingatlanjait és autóit már korábban zár alá helyezte a bíróság.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem