Ezeket a kocsikat lopják legjobban Magyarországon: mutatjuk a listát

2018. augusztus 5. 17:30

Ezek voltak a 31. héten a legérdekesebb és legolvasottabb cikkek a Pénzcentrumon.

A héten a legtöbben az Ezeket az autókat lopják legjobban Magyarországon: itt a teljes lista című cikkünket olvasták, amelyben arról írtunk, hogy az elmúlt években drasztikusan lecsökkent a személyautó lopások száma Magyarországon. Olyannyira, hogy a Pénzcentrumhoz eljutatott legfrissebb, hivatalos rendőrségi adatok szerint 2018. első félévében mindössze 384 személygépkocsira rendeltek el körözést. A legtöbbet körözött autók között ugyanakkor továbbra is a Ford áll az élen, míg idén a második helyen a Skoda, harmadikon a Volkswagen futott be. A teljes listát ide kattintva nézheted meg.

A héten rekkenő hőség volt, sőt, a hírek szerint a kánikula a jövő héten is kitart. A forró lakásban 3-4 fok is sokat jelenthet. Tippeket adtunk, mivel érdemes próbálkozni, ha nem akarunk klímára költeni. A cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Álomvilágban élnek a magyarok: mutatjuk, mekkora fizura vágynak című anyagunkban annak jártunk utána, mekkora fizetéssel lennének itthon elégedettek olvasóink. Meglepő eredményre jutottunk.

Hevesy György tiszteletére 5000 forint névértékű ezüst és 2000 forint névértékű színesfém emlékérmét bocsátott ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2018. augusztus 1-jén, a tudós feltaláló születésnapján. Ha kíváncsi vagy, hogy néznek ki a pénzérmék, kattints ide.

Utánajártunk a héten annak is, mennyit keresnek a Zara, a Bershka, a Pull & Bear, a Massimo Dutti és a Stradivarius dolgozói. Ha kíváncsi vagy, mennyi a bruttó átlagfizetés a különböző fast fashon márkáknál, olvasd el cikkünket!

Retteghetnek az idős magyarok: halálos betegség szedi áldozatait című anyagunkban arról számoltunk be, hogy míg Európai Unióban évek óta stagnál a vírusos hepatitis által okozott halálesetek száma. Magyarországon azonban különösen rossz a helyzet. Hogy kik a legveszélyeztetettebbek, és hány haláleset történt a betegség következtében hazánkban, kiderül a cikkből.

Foglalkoztunk azzal is, hogyan lehet kedvező árajánlatot kicsikarni a kereskedőkből, ha új autót szeretnénk venni. Egyszerű trükkről van szó, mégis, 1-2 millió forintos árengedményt is kaphatunk. Kattints ide, ha tudni szeretnéd, mit kell tenned.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ennyi volt: újabb magyar bank ügyfelei nyöghetik a drágább törlesztőt című cikkünkben arról számoltunk be, hogy újabb bank indult el a kamatemelés útján: a mai naptól magasabb kamatokkal fog szembesülni az, aki az Erste Banknál szeretne jelzáloghitelt felvenni. Hogy mit jelent ez a törlesztő szempontjából? Kiderül cikkünkből!

Tízezreket spórolhatsz majd egy ilyen mobillal: tömegek járhatnak jól című anyagunkban arról írtunk, hogy a jövőben nem feltétlenül kell majd aggódnunk, ha véletlenül leejtettük a telefonunkat, ugyanis hitelesítettek egy újfajta kijelzőt, ami gyakorlatilag összetörhetetlen. Részletekért katt ide!

Beszámoltunk arról is, mennyi pénzt költenek élelmiszerre a magyarok. Megdöbbentő összeg jött ki. Arra is kíváncsiak voltunk, olvasóink mennyi pénzt költenek a napi betevőre. Hogy mi lett az eredmény? Kattints ide, és megtudod.

Írtunk arról is, hogy több mint féléve már két társaság is versenyez Budapesten a közösségi autómegosztás piacán. Kíváncsiak voltunk, hogy mire, hogyan használják az emberek ezeket az autókat, és arról is mutattunk adatot, hogy mekkora a különbség környezetvédelmi szempontból az elektromos és a benzines autómegosztó rendszerek között.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem