13 °C Budapest

1,5 milliárd az Ötöslottó főnyereménye: tovább dolgozik a milliárdos

Pénzcentrum
2013. december 28. 08:04

14. hete halmozódik az Ötöslottó főnyereménye; az év utolsó hetében már 1 milliárd 450 millió forint keresi gazdáját.

MUTATJUK A SZÁMOKAT:
AZ 51. HETI NYERŐSZÁMOK:

8; 14; 24; 32; 54;

KATTINTS IDE, ÉS TUDD MEG, VOLT-E ÖTÖS A LOTTÓN!


Az elmúlt héten sem volt telitalálat az Ötöslottón, így az idei év utolsó szombatján már 1 450 millió forintot vihet haza az, aki kilencven számból eltalálja azt az ötöt, amit az esti sorsoláson kihúznak. Amennyiben senkinek sem sikerül helyesen megtippelnie mind az öt kisorsolt számot, a telitalálatért járó nyeremény hozzáadódik a következő heti nyeremény összegéhez.

Ez a halmozódás legfeljebb egy évig tarthat. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a Részvételi Szabályzat alapján felosztják a többi nyertes között. Fontos tudni, hogy nem csupán a jackpot, vagyis a telitalálat nyereménye halmozódik, hanem a 2, 3 és 4 találatoké is.

Az Ötöslottónál a nyeremények nagysága attól függ, hogy:

- hány alapjáték érkezett be az adott sorsolásra,
- van-e az előző játékhétről halmozódó nyeremény, és
- hány nyertes van az egyes nyerőosztályokban, vagyis a kisorsolt öt szám közül hány játékos találta el mind az öt számot, illetve hányan értek el 4, 3 vagy 2 találatot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

1 a 43-hoz annak az esélye, hogy az Ötöslottó játékban nyerjünk, az 5 találatos szelvény nyerési esélye viszont - természetesen - nagyon kicsi: 1 a 44 millióhoz.

Nemrég bejött valakinek

Olvasóink biztosan emlékeznek arra, hogy néhány hónapja komoly lottóláz söpört végig Magyarországon. Mint azzal a Pénzcentrum.hu többször is foglalkozott, egy szerencsés nyertes szeptemberben 3 087 029 290 millió forinttal lett gazdagabb. A milliárdokat érő számok a 38. játékhéten a következők voltak: 17; 21; 70; 77; 83.

Néhány héttel később megszereztük az úgynevezett "Nagynyertes kérdőívet" is. Ez az a rövid interjú, melyet a nyeremény átvételekor, a legnagyobb titokban készít el a telitalálatos szelvény tulajdonosával a Szerencsejáték Zrt. (az interjú természetesen önkéntes, sokan nem is, vagy csak nagyon röviden szoktak válaszolni a kérdésekre).

Kiderült többek között, hogy a többnyire fix számokkal játszó, kelet-magyarországi játékos régi motoros az Ötöslottón. 20 év játék után sikerült behúznia a jackpotot, eddig még egyetlen nagyobb nyereménye sem volt. Ráadásul a kérdőívből azt is megtudtuk, más szerencse-, lottójátékban rendszeresen nem is szokott részt venni. Bár a nyertes élete - 3 milliárddal a zsebében - mindenképp megváltozik, ő azonban még azt sem tervezi, hogy felmond munkahelyén. Mint mondta, nemhogy Magyarországot nem hagyja el, de még a lakhelyéről sem kíván elköltözni.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem