26 °C Budapest

Ketten osztoznak a 636 millió dolláros lottónyereményen

MTI
2013. december 26. 11:00

Két nyertese is van az amerikai lottótörténet második legnagyobb nyereményének: a győztes szelvények összesen 636 millió dollárt (138 milliárd forintot) érnek.

A keddi húzás előtt országszerte hosszú sorok kígyóztak a lottózók előtt. A Mega Millions lottójáték igazgatója, Paula Otto elmondta: kedden annyian akartak játszani, hogy volt, amikor percenként 25 ezer szelvényt adtak el.

A nyertes szelvények egyikét a kaliforniai San Joséban, a másikat a georgiai Atlantában adták el.

A győztesek egy összegben vagy évjáradék formájában is felvehetik a kettejük között megoszló 636 millió dolláros nyereményt. Aki az évjáradékot választja, az 318 millió dollárt kap részletekben, aki az egyösszegű kifizetést, az 170 millióhoz jut készpénzben.

Az amerikai rekord lottónyereményt, 656 millió dollárt 2012-ben vitte el három szerencsés győztes.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?