Elárasztották a jegyüzérek a Balaton Soundot

2015. július 11. 11:30

A Balaton Sound az egyik legnagyobb hazai zenei fesztivál. Aki visznont most szeretne jegyet venni, annak érdemes a hivatalos helyeken megvennie. Sok jegyüzérrel találkozhatunk a fesztivál környékén, viszont a tőlük vásárol jegyeknek vannak kockázatai. Mutatjuk, mire érdemes figyelnie a fesztiválozóknak.

A Balaton Sound az egyik legnépszerűbb hazai fesztivál, ahol könnyen elszórhatjuk a pénzünket, ha nem vagyunk elővigyázatosak. Mutatjuk, mire figyelj oda, hogy ne fogyjon el a pénzed a fesztivál vége előtt.

Csak hivatalos forrásból vegyél jegyet

A korábbi években is voltak jegyüzérek a fesztivál környékén, idén azonban gyakorlatilag minden sarkon árulnak jegyeket. Nem érdemes azonban így jegyet vásárolni, mivel könnyen átverhetnek. Erre egyébként minden évben felhívják a figyelmet a szervezők is. A néhány ezer forinttal olcsóbb fesztiválozás ugyan vonzó, sok esetben azonban az üzérektől vásárolt jeggyel nem tudunk bejutni a koncertekre, így elbukjuk a pénzünket.

A fesztivál hivatalos oldalán egyébként még napijegyeket és bérletet is vásárolhatunk, ezzel pedig kivédhetjük, hogy átverjenek minket.

Vigyázzunk a taxikkal

Egy olvasónk jelezte, hogy a fesztivál bejáratánál fogott taxit, hogy hazajusson a koncertek után, az utazás végén azonban elképesztő összeget kellett fizetnie.

A szállásom a fesztivál bejáratától mindössze két kilométerre van, mégis, az út végén a taxis 10 ezer forintot kért el tőlem

- számolt be az olvasónk. Fontoljuk meg, hogy taxizzunk, illetve érdemes az utazás előtt megkérni a sofőrt, hogy kapcsolja be a taxiórát, így nem érnek meglepetések, amikor elérjük az úticélunkat.

A kártyás fizetés nem változott

A tavalyi évhez hasonlóan idén is kétféle módon fizethetünk a Balaton Soundon:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 46 056 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 47 150 forintos törlesztőt (THM 15,61%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

  • A PayPass-os érintőkártyánkkal és
  • A Festipay kártyával

Az előbbit a bankunktól válthatjuk ki, míg utóbbit a fesztivál számos pontján válthatjuk ki, ezer forint ellenében, azonban a kártya visszaváltásakor 500 forintot visszakapunk, illetve szemétszedés után is visszakapunk 500 forintot, ha megtöltjük a kiváltáskor kapott szemeteszsákot.

 

NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?