Kukoricabenzinnel is megy a román terepjáró

2010. július 10. 15:02

Két új változattal bővül a Dacia Duster motorkínálata - igaz egyelőre csak - Franciaországban, bár az új erőforrások hamarosan újabb piacokon is megjelenhetnek.

A gall vásárlók számára hamarosan hivatalosan is elérhetővé válik a Dacia Duster felfrissített motorkínálata, de az új blokkok rövidesen egyéb piacokon is megjelenhetnek az árlistákon. Mindkét új motor Euro 5-ös, a 105 lóerős 1,6-os bioetanollal és kizárólag 98-as oktánszámú benzinnel üzemeltethető.

Dacia Duster

Az új motorok csak elsőkerék-meghajtással érhetőek el, aki összkerékhajtásra vágyik, annak a benzinnel működő 1,6-ost kell választani. Etanollal 160 g/km, míg benzinnel 165 g/km szén-dioxid-kibocsátással lehet számolni.

A 85 lóerős dízelmotort egy 90 lóerős, részecskeszűrős 1,5-ös erőforrás váltja, átlagfogyasztása 5 liter/100 km, a szén-dioxid-kibocsátása 130 g/km.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25