Drámai kép! A negyedikről lógatta ki a 7 hónapos babát a lakástűzben

Pénzcentrum
2010. február 17. 12:02

Tűz ütött ki egy ötemeletes társasház negyedik emeletén New York város Bronx negyedében, a szint egyik lakásában a 18 éves Vanessa Scott vigyázott a 7 hónapos unokahúgára. A lakást elborította a füst, a lángok is terjedni kezdtek, így a lánynak nem maradt más választása, ki kellett lógatnia a babát a negyedik emeleti ablakon.

A tűz és a füst miatt a látótávolság nullára csökkent, ezért a lánynak gyorsan és határozottan kellett cselekedni. Felkapta a kislányt, kinyitotta az ablakot, kilógatta az apróságot és segítségért kezdett kiabálni.

A szomszédok értesítették a tűzoltókat, akik rövidesen a helyszínre érkeztek. Vanessa kiabált nekik, hogy kapják el a kislányt, de a tűzoltók megnyugtatták, hogy tartson ki és ne engedje el a gyermeket addig, amíg oda nem érnek a mentőkosárral.

Forrás: Daily Mail

Az épület előtt eközben hatalmas tömeg gyűlt össze, akik közösen szorítottak a mentőakció sikeréért. Amikor a gyermekeket sikerült megmenteni, az emberek egyszerre sírtak és tapsoltak. Egy szemtanú szerint borzasztó volt látni a kislányt, ahogy himbálózott a levegőben és bármelyik pillanatban lezuhanhatott volna, ha az unokanővére már nem bírja tartani.

A tűzoltócsapat vezetője elmondta, hogy belegondolni is nehéz, hogy mi játszódhatott le a lány fejében. Rémülten kiabált, de szerencsére sikeresen végrehajtotta a mentőcsapat utasításait. A lány később elmondta, hogy nagyon félt, de a kislánynak ez volt az egyetlen esélye a túlélésre.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az épületből füstmérgezés gyanújával összesen nyolc lakót és két tűzoltót szállítottak kórházba, a borzalmakat mindenki túlélte.

Friss! Márciusban érkezik az új román terepjáró! Képen a 3,5 milliós Dacia Duster!

Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?