25 °C Budapest

Drámai kép! A negyedikről lógatta ki a 7 hónapos babát a lakástűzben

Pénzcentrum
2010. február 17. 12:02

Tűz ütött ki egy ötemeletes társasház negyedik emeletén New York város Bronx negyedében, a szint egyik lakásában a 18 éves Vanessa Scott vigyázott a 7 hónapos unokahúgára. A lakást elborította a füst, a lángok is terjedni kezdtek, így a lánynak nem maradt más választása, ki kellett lógatnia a babát a negyedik emeleti ablakon.

A tűz és a füst miatt a látótávolság nullára csökkent, ezért a lánynak gyorsan és határozottan kellett cselekedni. Felkapta a kislányt, kinyitotta az ablakot, kilógatta az apróságot és segítségért kezdett kiabálni.

A szomszédok értesítették a tűzoltókat, akik rövidesen a helyszínre érkeztek. Vanessa kiabált nekik, hogy kapják el a kislányt, de a tűzoltók megnyugtatták, hogy tartson ki és ne engedje el a gyermeket addig, amíg oda nem érnek a mentőkosárral.

Forrás: Daily Mail

Az épület előtt eközben hatalmas tömeg gyűlt össze, akik közösen szorítottak a mentőakció sikeréért. Amikor a gyermekeket sikerült megmenteni, az emberek egyszerre sírtak és tapsoltak. Egy szemtanú szerint borzasztó volt látni a kislányt, ahogy himbálózott a levegőben és bármelyik pillanatban lezuhanhatott volna, ha az unokanővére már nem bírja tartani.

A tűzoltócsapat vezetője elmondta, hogy belegondolni is nehéz, hogy mi játszódhatott le a lány fejében. Rémülten kiabált, de szerencsére sikeresen végrehajtotta a mentőcsapat utasításait. A lány később elmondta, hogy nagyon félt, de a kislánynak ez volt az egyetlen esélye a túlélésre.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az épületből füstmérgezés gyanújával összesen nyolc lakót és két tűzoltót szállítottak kórházba, a borzalmakat mindenki túlélte.

Friss! Márciusban érkezik az új román terepjáró! Képen a 3,5 milliós Dacia Duster!

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22