22 °C Budapest
Eladó garzonlakás a Merlose Place házban, Kispesten. Forrás: ingatlan.com

Hollywoodi fényűzés Kispesten: ennyibe kerül egy kis garzonlakás a magyar Melrose Place házban

2024. május 18. 13:57

41,9 millió forintért kínálnak eladásra egy 39 négyzetméteres garzonlakást a kispesti Merlose Place házban. Igen, a társasház a Melrose Place tv-sorozatban szereplő, mediterrán ház tökéletes mása.

Sokan felkapták a fejüket, amikor bő 10 évvel ezelőtt bejelentették, hogy Kispesten egy olyan projekt indul, amelyben a Melrose Place tv-sorozatban szereplő, mediterrán ház tökéletes mását húzzák fel - a lakóépületet végül 2016-ban adták át. A tulajdonosok komfortérzetét növeli a belső udvaron található kerti medence, biliárdterem és lehetőség a ház konditeremének használatára is.

Most a Pénzcentrum kiszúrta, hogy eladásra kínálnak egy garzonlakást a kispesti Melrose Place házban. A 39 négyzetméteres lakásért 41,9 millió forintot kérnek, azaz négyzetméterenként 1 074 000 forintért lehet ingatlant venni a különleges társasházban.

Az ingatlan egy 20 lakásos szigetelt ház földszintjén helyezkedik el pont a medencével szemben, tartozik hozzá egy 9 négyzetméteres erkély is. A közös költség 17500 forint havonta.

Eladó garzonlakás a Merlose Place házban, Kispesten. Forrás: ingatlan.comEladó garzonlakás a Merlose Place házban, Kispesten. Forrás: ingatlan.com

Címlapkép: ingatlan.com

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem