2019. július 19. péntek Emília

Pénzcentrum fórum

Rossz hírt kaptak a nyugdíjasok: hiába várják a plusz pénzt idén ősszel (11)

Tulajdonos: Hermelin, létrehozva: 2018. szeptember 12., szerda 13:44

Kapcsolódó cikk itt...

Ciber, 2018. szeptember 19., szerda 21:22

Csak a kedves vezető és talpnyalói szajkózzák a migránsokat, hogy arról szólt a Sargentini jelentés. Arról, hogy be kell engedni, vagy sem, végképp nem volt szó. Volt 12 pont, amiben joggal elmarasztalták a magyar kormányt, ebből a 11. érintette a menekültek jogait. Joguk pedig a tömeggyilkosoknak is van, miért ne lenne a menekülteknek is.
Azok az emberek, akiket az orbáni média megfélemlített, akármit elhisznek amit a kormány és annak vezetője hazudik, hatalmának megtartása érdekében. Ma nem jön több menekült hozzánk, mint 10 éve, amikor még szerettétek a menekülteket, de legalább is nem rettegtetek tőlük. A migránsokra való hivatkozás semmi másra nem jó, mint bármilyen probléma elfedésére. A rettegő nem kérdez és nem kételkedik, pedig lenne rá oka. Ezek a rettegők még csak meg sem próbálták a 12 pontból 11-et megkérdőjelezni, mert fogalmuk sincsen, miről szólnak, hiszen nem olvasták el. Így a kedves vezető úgy tarthatja őket sötétben, tudatlanul, ahogy akarja.

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2018. szeptember 18., kedd 18:57

Lóf...t kapnak az idén a nyugdíjasok. 10-20-30 %-al emelkedtek a kereskedelmi árak, és azt hazudják, hogy 2,6% az infláció. A tavaly ilyenkor 1100 forintos Trappista sajt most 2000 Ft kilónként, a többiről nem beszélve. Ki akarják irtani az időseket, vagy haljanak éhen. Ez a kormányprogram. Pont.

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2018. szeptember 15., szombat 18:20

TSÓKOLOM. ÍZLÉS DOLGA. SZERINTEM SPECIEL AZ A HAZAÁRULÓ,AKI ÜNNEPLÉST,FESZTIVÁLT RENDEZ,AMIKOR MAGYARORSZÁGOT ELMARASZTALJÁK.MITŐL MAGYAR,ILLETVE EZ MIÉRT POZITÍV,HOGY -HA JÓL ÉRTEM- MAGYARORSZÁGNAK MIGRÁNSOKAT KELL,KÖTELEZŐ JELLEGGEL BEFOGADNI. BIZONY,VAN HIBÁJA A MAGYAR KORMÁNYNAK! NEVEZETESEN,NEM AD KÖTELEZŐ JELLEGGEL MIGRÁNST ANNAK,AKINEK KELLENEK IDE MIGRÁNSOK. IGEN,HOGY VIGYE HAZA ÉS GONDOSKODJON RÓLA.KÖTELEZŐ JELLEGGEL,A SAJÁT PÉNZÉBŐL. A NYUGDÍJNÁL PEDIG, VÁRJUK MEG,HOGY MIT KAPUNK . AKÁR PÉNZ,AKÁR UTALVÁNY,AKÁR MINDKETTŐ.PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2018. szeptember 13., csütörtök 14:46

Lehet, hogy hazaárulónak tartasz, de ha belesz*rnak a levesembe és köteleznek, hogy megegyem, engedtessék meg nekem, hogy kifogásoljam. Pont.

Válasz erre | Előzmény

Hermelin, 2018. szeptember 13., csütörtök 12:30

mycessnanak
szól a kommentem természetesen.

Válasz erre | Előzmény

Hermelin, 2018. szeptember 13., csütörtök 12:27

Na,te is egy hazaáruló vagy,vagy stróman .Ennyire egyszerű a képlet.

Válasz erre | Előzmény

szokratesz, 2018. szeptember 13., csütörtök 8:33

Az az igazság, saját nyugdíjamon látom, pontosan a felét éri a 7 évvel ezelőttinek. Pedig állítólag kaptam minden évben nyugdíjkorrekciót. Az más kérdés, hogy 8 tekercs wc papír ára kissé megalázó. Az egyébként igaz, hogy áremelkedésben magasan verjük egész Európát, és mégis alacsony az infláció, mert a gőzmozdony hajtókar, a gőzhajósíp, az elektromos hátvakaró, a digitális tücsökherélő, és sok hasonló dolog jelentősen olcsóbb lett. A másik az utak állapota katasztrofális, de adót meg útdíjat, meg ki tudja mit kell fizetnunk. Amit megtermelünk, fejenként, annak 65 %-a adóba megy. Ez az igazi fejlődés. Pont

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2018. szeptember 13., csütörtök 7:08

mycessna!
A cikk, az egy dolog, az meg, hogy ki mit olvas ki belőle, az meg egy másik dolog.
Az pedig, ha úgy érzékeled, hogy mindenki szembe jön veled az autópályán, nem feltétlenül azt jelenti , hogy mindenki rossz irányba tart!

Válasz erre | Előzmény

mycessna, 2018. szeptember 13., csütörtök 6:45

Vannak, akik abban lelik örömüket, hogy kígyót békát kiáltanak hazánkkal szemben! Mint pl. ez a cikk is megpróbálná felhergelni a nyugdíjasokat, de néhány demagóg hülye kivételével ez nem megy! Aki csak picit is megpróbálja reálisan nézni a változásokat, annak látnia kell, hogy mit fejlődött az ország a FIDESZ alatt! És nem kölcsönökből, mint az előző szocialisták idejében! Sőt az általuk összegyűjtött államadósságot is csökkentették, anélkül, hogy újabbakat vettek volna fel! Még hogy nincs sajtószabadság! Hát ez a fórum is a komcsik szócsöve, akik álhírekkel próbálják ijesztgetve a pártjukra állítani az embereket! Ami nem megy, mert minden hazugságot a torkukon nyomunk le! Hajrá Magyarország, Hajrá FIDESZ! Veled vagyunk Viktor!

Válasz erre | Előzmény

GROF14, 2018. szeptember 12., szerda 19:10

Csak tudnám, hogy milyen adatok és kulcsok alapján "sikerül" ezt nekik kimutatni???

Válasz erre | Előzmény

Hermelin, 2018. szeptember 12., szerda 13:44

Infláció 2,6% a "független" KSH szerint.Orbitális HAZUGSÁG!Orbán azt csinál,amit akar,örültem,hogy kapott a pofájára rendesen az EU parlamentben.Hazug,Hazug,Hazug!

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS