Megkóstolta a magyar agrárminiszter a Prime üdítőt, Takis chipset: ez a véleménye Nagy Istvánnak róluk

Megkóstolta a magyar agrárminiszter a Prime üdítőt, Takis chipset: ez a véleménye Nagy Istvánnak róluk

2024. április 25. 19:13

Nagy István, agrárminiszter egy TikTok videóban tesztelte, hogy milyen édességekkel, csipsszel és üdítővel kell felvennie a versenyt a hazai gyártóknak. Az Agrárminiszter kóstolta többek között a Prime üdítőt és a Takis chipset is. Ezeknek a különleges, jellemzően tengerentúli "édességeknek" amúgy egyre nagyobb piaca van Magyarországon is, sorra nyílnak az ezekre szakosodott kisboltok.

"Magyarországon is kiváló édességeket állítanak elő, de most nézzük meg a konkurenciát!"- kezdi a videóban az agrárminiszter. Három igen népszerű és híres Amerikában elterjedt terméket kóstol meg. A Reese's elnevezésű mogyoróvajas kosárkát, majd utána a Takis elnevezésű csipszet kóstolja meg, a legvégére pedig egy ismert üdítőt hagy. 

A csokoládét kimondottan ízletesnek találja, úgy fogalmaz:

Jó érzés fogyasztani

- mondja a videóban, míg a csipszet a ujján maradt kék morzsalék miatt nem tartja túl praktikusnak, viszont az erősségét nem kérdőjelezi meg. Végül a Prime ital felbontásával zárul a videó, melyet frissnek és finomnak ítél az agrárminiszter. Azonban a videó végén hangsúlyozza a magyar termékek ízletességét és versenyképességét is. 

@nagy.istvn67

Érdemes a magyar termékeket választani

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

♬ original sound - Nagy István67

Hatalmas piaca van a különleges élelmiszereknek

Gombamód szaporodnak Magyarországon az „amerikai boltok”. Ezek olyan üzletek, ahol nagy számban import, általában az EU-n kívüli országokból érkező élelmiszereket forgalmaznak bődületes árakon. Legtöbb nagy márkák olyan termékei kerülnek a polcokra, amiket itthon egyébként a láncoknál nem kapni, így kuriózumnak számítanak. Az ilyesféle termékek forgalmazásának szabályairól, illetve azok betartatásáról kérdeztük a Nébihet, és a NAV-ot is. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz részletesen:

Címlapkép forrása: MTI/Vasvári Tamás

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 15. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem