27 °C Budapest
Modern passenger airplane parked to terminal building gate at international airport.

Kitálalt a légiutas-kísérő: ezek a legfurcsább esetek, amelyeket utasok követtek el a repülés alatt

2024. április 24. 18:41

Egy tapasztalt légiutas-kísérő, Cher osztotta meg TikTokon a repülőutak során átélt legfurcsább élményeit. Ezek között szerepelnek az étel lopások, mezítlábas mosdóhasználat és az utasok által maguknak készített italok. .

Cher, egy texasi Dallasból származó légiutas-kísérő, megosztotta TikTok-on a repülőgépeken tapasztalt legfurcsább dolgokat. Több mint öt év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és élményei között szerepelnek az utasok által elkövetett lopások, mezítláb járkálás a mosdóban és az önálló italkészítés is - összegezte a DailyMail.

A videóját már több mint 238 000 alkalommal tekintették meg, és sokan kommentelték saját tapasztalataikat. Cher elmondta, hogy gyakran előfordult vele, hogy az utasok szándékosan készítenek róla háttérben szelfiket. A légiutas-kísérő szerint hetente legalább egyszer találkozik olyan utassal, aki cipő nélkül vagy csak zokniban megy a mosdóba.

Az is előfordul, hogy az utasok maguknak próbálnak italt készíteni a konyhában. Cher említett egy esetet is, amikor valaki megitta az általa félig elfogyasztott vizet. Egy másik furcsa történet szerint egy utas megette egy másik utas meghagyott szendvicsének felét.

Néhány kommentelő megosztotta saját véleményét és tapasztalatait is. Sokan kiemelték a cipő nélküli mosdóba járást, mint igen gyakori jelenséget.  Voltak olyan kommentek is, amelyekben az emberek jógázásáról volt szó a repülőgép fedélzetén. Cher videójának célja nem csak a furcsa viselkedés bemutatása volt; azt is hangsúlyozta, mennyire élvezi munkáját és ezek a történések feldobják a napjait. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 28. kedd
Emil, Csanád
22. hét
Május 28.
Nemzetközi tejnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm