Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

2024. április 3. 14:14

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel. Az új termék pillanatok alatt lett sikeres a közösségi piactéren.

A 2020-ban piacra lépett Urilcard első nagy dobása a digitális névjegykártya, az Urilcard kártya volt, ami leváltva a papíralapú névjegykártyákat, minden eddiginél egyszerűbbé tette a digitális névjegyek megosztását. Azzal is többet ad, mint egy hagyományos papíralapú névjegykártya, hogy képes összesíteni az elérhetőségeinket, beleértve a weboldalunkat és a közösségi média felületeinket is. Így bármely üzleti partner telefonjában azonnal menthetővé válik a digitális névjegy, tartalmazva minden fontos információt, linket, amit meg szeretnénk osztani. A technológiai startup azóta számos mérföldkövön van túl, szerepelt vezető üzleti magazinokban, és az RTL Klub Cápák között műsorában is debütált termékével, melyet mára több, mint 6000 partner használ, köztük olyan cégek is, mint a Telekom, az E.On, a Hertz, a Konica Minolta, vagy az Opten.

Amíg a kártya a vállalkozásokat szolgálja ki, addig az Urilcard most a fogyasztói piacot, a magánszemélyeket vette célba új megoldásával, az UC Ringre keresztelt okos gyűrűvel. Az eszközt hozzáérintve a telefonunkhoz egy regisztrációs oldalra navigál, ahová adatainkat, profiljainkat egyszer elmentve - legyen szó a telefonszámunkról, e-mail címünkről, az Instagram, vagy a LinkedIn oldalunkról - később egyetlen gyűrű-érintéssel bármilyen infót megoszthatunk magunkról új ismerősünkkel, legyünk akár egy üzleti találkozón vagy egy péntek esti buliban, baráti összejövetelen.

UC Ring egyébként nem csak a kapcsolatépítést teszi lehetővé, hanem a pénzküldést is. Az UC Pay funkcióval Pénzt fogadhatunk barátainktól és családtagjainktól, akár a Revolut vagy más, arra alkalmas internetes bankok segítségével. Csak egy érintés az UC Ringgel a másik fél telefonjához, és máris indíthatjuk az utalást. Ezzel tovább egyszerűsítve és felgyorsítva a pénzküldést a mindennapokban.

A fekete színű okos gyűrűt többféle méretben gyártotta le a cég. Azzal kapcsolatban, hogy a kiválasztott eszköz jó lesz-e a vásárló ujjára, kár aggódni, az Urilcard ugyanis méret garanciát ad, az esetleg rossz méreteket kicserélik.

Az Urilcard már egy kártya kiegészítő, a UC Tag piaci bevezetésével is a közösségi finanszírozás modelljével lépett szintet. A bevált módszeren ezúttal sem kívánt változtatni Drabant Sebestyén, a cég alapítója, aki az okos gyűrűvel is a Brancsközösség platformján indított kampányt, ami rekordot döntve, egy nap alatt gyűjtött össze annyi elővásárlót, hogy teljesülhessen a kitűzött kampánycél. A brancskozosseg.hu az első olyan magyar közösségi piactér, amely a Kickstarter-hez és Indiegogo-hoz hasonlóan online felületet biztosít a jó ötletek és a vásárlók összekapcsolására.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Urilcard mögött álló cég tulajdonosa, Drabant Sebestyén a vállalkozók új generációjához tartozik, digitális nyitottságával 2021-ben elnyerte a Telekom Digitálisan Tettrekész Díját, 2023-ban pedig a Tőkeportálon a Legjobb Brancs Kampánygazda-díjjal is elismerték.

 

(X)

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm