2020. október 22. csütörtök Előd

Pénzcentrum fórum

Kevesen ismerik ezt a praktikát: a horror árak mellett is bődületesen sokat spórolhatsz (2)

Tulajdonos: alibenkuka, létrehozva: 2020. szeptember 18., péntek 23:38

Kapcsolódó cikk itt...

gegrus, 2020. szeptember 20., vasárnap 14:07

Az ecetes eper biztosan nagyon finom lehet, hogy micsoda egy gurmand népség vagytok, pénzcentrum...
:-))))
Én meg pont azt olvastam máshol, hogy a puha élelmiszereket, lásd eper, barack, stb pont hogy ki kell dobni az egészet, ha penészes lett, mert a spóraszálak belül is elszaporodnak.Míg a keményebb legényeket, pl szalámi,stb meg lehet menteni a sérült rész levágásával.Hát nem tudom, de nekem ez utóbbi tűnik reálisabbnak.

Válasz erre | Előzmény

alibenkuka, 2020. szeptember 18., péntek 23:38

"...zacskózd be, és tedd be a mélyhűtőbe." - Nem használok hűtőt, fölösleges! Az üzletben akkor veszem meg az élelmiszert és annyit, amennyit pár órán belül el is fogyasztok.
"Ha nem helyesen vagy túl sokáig tároljuk a zöldségeket vagy a bogyós gyümölcsöket, könnyen megpenészedhetnek. " - Kizárt, hogy nálam megromoljon a gyümölcs, mert azonnal elfogyasztom.
"...azok a bizonyos nem túl gusztusos barna foltok." - A banán akkor a legfinomabb, amikor rajtuk vannak a barna foltok!
Fügét is csak annyit veszek, amennyit még aznap elfogyasztok, ugyanez vonatkozik a paradicsomra is, ketchupot sohasem fogyasztok. Szóval ezekre a praktikákra semmi szükség, ha száműzzük a hűtőt a háztartásból akkor, amikor az üzletekben úgyis hűtik az árút! Persze ehhez az kell, hogy olyan helyen lakjunk, ahol az infrastruktúra kellőképp kiépített, ezért a legfontosabb a házunk, lakásunk jó elhelyezkedésének a megválasztása, de ez már egy másik történet.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS