2020. február 17. hétfő Donát

Pénzcentrum fórum

Brutális visszaélések a magyar kórházakban: így húzzák le a betegeket (3)

Tulajdonos: petyus, létrehozva: 2019. október 18., péntek 9:52

Kapcsolódó cikk itt...

EjtoErno, 2019. október 19., szombat 14:28

Bezonyám, a CCHR egy otromba Scientológus szervezet. Sok ilyen van. Most az a különös, hogy a Hirstart.hu-n is a vezető hírek között volt.

Hogy miért csinálják? Ezt ők tudják, de a Pénzcentrum.hu is megnézhetné, hogy miket tesz fel az oldalaira.
Kedves Pénzcentrum.hu, a többi híretek is ilyen komolyan ellenőrzött tartalom?

Válasz erre | Előzmény

BATTYA64, 2019. október 19., szombat 9:54

TSÓKOLOM,NEM VILÁGOS,HOGY A PSZIHIÁTRIA ÉS A SCIENTOLÓGIAI EGYHÁZ KÖZÖTT,MIÉRT EZ AZ ANTAGONISZTIKUS ELLENTÉT? ÚGY ÁLTALÁBAN, MÉRSÉKELTEN ÉRDEKEL. AZ IGEN,HOGY SZAKORVOSI RENDELŐBEN IS. EGYES OSZTÁLYOKON,ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS ÉS HASONLÓ, NEM VALÓS TÉTELEK IS SZEREPELNEK. MIT KELLENE TENNEM?DOKTOR ÚR,TESSÉK ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁST IS ADNI VAGY LEHÚZNI A LAPRÓL,MERT ÍGY NEM ÍROM ALÁ. EZ AZ ELMÉLET. A GYAKORLATBAN MEG ALÁÍROM,MERT SZINTE BIZTOSAN,MEGYEK MÉG ARRA AZ OSZTÁLYRA. MEHETNÉK A BETEGJOGI KÉPVISELŐHÖZ,DE NEM LÁTOM ÉRTELMÉT. MÁSRÉSZT,LEHET,HOGY NEM KÉNYSZERŰLNÉNEK RÁ,HA AZ OEP A VALÓS KÖLTSÉGEKET TÉRÍTENÉ. A HÍREKET HALLOM,TÉTELESEN MÉG NEM LÁTTAM,HOGY ENNYIBE KERÜLT,ENNYI A TÉRÍTÉS. LEHET,HOGY AZ UTÓBBI ÖSSZEG ALACSONYABB. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

petyus, 2019. október 18., péntek 9:52

Nem árt ha tudjátok, hogy a cikkben szereplő alapitvány teljes egészében a scientológia egyház kötelékében van és fő tevékenysége a pszichiátria mocsolása valamint a szakmai bizalom megingatása. Ehhez rendszeresen jelentet meg hasonló cikkeket, azt sugallva, hogy a szakterületen a gyógyulni szándékozó embereket folyamatos sérelmek érnék.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS