33 °C Budapest
Udine, Italy. February 13, 2020. Aldi supermarket recently opened in the city. Aldi is a large discount chains operating in many countries

Súlyos döntést hozott meg az Aldi: ez bizony rengeteg vásárlóra hatással lesz

2024. április 26. 13:48

A brit Aldi csatlakozott a The Portman Group magatartási kódexéhez, így vállalva az alkoholos termékek felelős értékesítésének és marketingjének előmozdítását, amely magában foglalja a munkatársak képzését és a 18 év alattiak számára kevéssé vonzó termékprezentációt - számolt be a Grocery Gazette. .

Az Aldi csatlakozott a The Portman Group magatartási kódexéhez, amely az alkoholos termékek felelős értékesítését és marketingjét szorgalmazza. A diszkontlánc ezzel vállalja, hogy alkalmazottai részt vesznek a kódexről szóló képzéseken. Ezek a képzések az alkoholtartalmú italok megnevezésére, csomagolására és árusítására vonatkozó gyakorlatokra összpontosítanak, céljuk pedig leginkább az, hogy az ilyen termékek ne legyenek vonzóak a 18 év alatti fiatalok számára.

Az Aldi már korábban is betartotta a Portman Group irányelveit saját márkás termékeivel kapcsolatban, de most hivatalosan is elkötelezte magát amellett, hogy követi ezeket a szabályokat. A Portman-kódex tagjai között megtalálhatók nagy brit kiskereskedők és FMCG-vállalatok is, mint például az Asda, Tesco, Nisa Retail, valamint az Asahi, Bacardi, Budweiser, Diageo, Heineken, Pernod Ricard és a Thatcher's is.

Julie Ashfield, az Aldi beszerzésért felelős ügyvezető igazgatója hangsúlyozta a vállalat elkötelezettségét a minőség mellett minden területen - beleértve a marketinget és csomagolást is. Kiemelte azt is, hogy a Portman Group kódexének aláírásával tovább erősítik azt az ígéretüket vásárlóik felé, hogy alkoholos italaik értékesítése során betartják az iparág legmagasabb előírásait.

Kutatás

Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. A kutatás név nélküli és önkéntes, semmilyen visszakeresési lehetőséget nem tartalmaz, mindösszesen néhány percet vesz igénybe. A kutatás eredményeit a Pénzcentrum online felületén fogjuk közzétenni. Köszönjük, hogy részt veszel a kutatásban!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Matt Lambert, a The Portman Group vezérigazgatója üdvözölte az Aldi döntését és kiemelte annak fontosságát, hogy minden kiskereskedő és gyártó tiszteletben tartja a gyakorlati kódexet. Megjegyezte azt is, mennyire kulcsfontosságú ez ahhoz, hogy az alkoholt társadalmilag felelős módon lehessen forgalmazni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 12. péntek
Izabella, Dalma
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem