2020. július 8. szerda Ellák

Pénzcentrum fórum

10-ből 9 magyar munkavállaló nem tudja: pedig ezt is elszámolhatod (2)

Tulajdonos: efi99, létrehozva: 2019. november 4., hétfő 22:10

Kapcsolódó cikk itt...

BATTYA64, 2019. november 5., kedd 18:12

TSÓKOLOM, STIMMEL,DE... A RÖVILÁTÁS, NEM CSAK GENETIKAI,MERT A HOSSZABB IDŐN ÁT TARTÓ, ROSSZ VILÁGÍTÁS IS LEHET KIVÁLTÓ OK. ZÖMMEL,GENETIKA. IGEN,A PISLOGÁSOK MELLŐZÉSE,OKOZHAT SZEMSZÁRAZSÁGOT. EZEN,VALÓBAN,SEMMILYEN SZEMÜVEG SEM SEGÍT. AMÍG A MUNKÁTATÓ,ITTHON A NÉMET BÉREK HARMADÁT FIZETI,NE KELLJEN MÁR SAJNÁLNI! MÉG A NEM TELJESEN JOGOS KIADÁSOK MIATT SEM. AZÉRT ARRÓL IS OLVASTAM VOLNA,HOGY A KERESKEDELEMBEN,FŐLEG AZ ÉLELMISZER-KERESKEDELEMBEN,A PÉNZTÁRI MONITOR,MÉG A SZAKSZERVEZET SZERINT SEM MONITOR. TEHÁT,A KOLLÉGANŐKNEK,KOLLÉGÁKNAK,NEM JÁR ÓRÁNKÉNT 5 PERC A MONITOR HASZNÁLATA MIATT. HIVATALBAN,ISKOLÁBAN, NEM LEHET,ILYEN GOND. LEGALÁBBIS,AZ ÉN ISMERETEIM SZERINT. AKÁR MONITORNAK NEVEZZÜK A MONITORT,AKÁR NEM. PONT.KÖSZ.

Válasz erre | Előzmény

efi99, 2019. november 4., hétfő 22:10

Ekkora áltudományos ostobaságot, te úristen!
1. A rövidlátás oka genetikai, nem pedig számítógép használattól alakul ki. (A cikkben is ott van egyébként, hogy rengetegen eleve rövidlátóak a monitor előtt töltött időtől függetlenül).
2. A telefon vagy notebook bámulás valóban okozhat szemkifáradást, mivel túl közelről nézik, de ez kifáradásos jellegű tünet és emiatt vissza is áll, szó sincs arról, hogy majd ettől lesz -3 dioptriás a szeme valakinek.
3. A monitor használat olyan tüneteket okoz, amin nem fog semmilyen szemüveg segíteni (pl szemszárazság a pislogás hiánya miatt)
4. És a kedvencem: a kék fény. Ugyan ki tiltja meg a munkavállalónak, hogy a monitoron a kék színösszetevőt 5 mp alatt, teljesen ingyenesen lejjebb vegye? És miért jó az, hogy helyette szemüvegben bohóckodik, amiben minden más (is) kicsit sárgásnak látszik a környezetében?
5. A hülye rendelet miatt - ahol tudnak róla - viszont boldog-boldogtalan felíratja az olvasószemüvegre szorulótól a -10 dioptriásig, a munkáltatót pumpolva ezzel, holott köze nincs a monitorhoz.

Válasz erre

NÉPSZERŰ
FRISS