Budapest, 2021. augusztus 18.Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter beszédet mond az újjászületett Szent István-terem sajtónyilvános bejárásán a Budavári Palotában 2021. augusztus 18-án. Teljes történeti hûséggel újult meg a Szent István-terem; a díszes belsõ tér augusztus 20-tól a hónap végéig ingyenesen látogatható. Az anno a párizsi világkiállításon díjakat nyert terem korhû mását sikerült felépíteni a Nemzeti Hauszmann Program keretében, a virágzó magyar iparmûvészet segítségével.MTI/Balogh Zoltán

Rendkívüli kormányinfót tart Gulyás Gergely: milyen bejelentés nem tűr halasztást?

2021. augusztus 21. 09:57

Szombatra, nemzeti ünnepet követő napra hirdetett kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Arról nem tudni, hogy a miniszter mit akar bejelenteni, de a szokatlan időpontból ítélve a dolog nem tűr halasztást. A tájékoztató 11 órakor kezdődik, a fejleményekről a Pénzcentrum is élőben beszámol.

Szokatlan időpontra hirdetett kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Arról egyelőre nincs információ, hogy a miniszter miről fog beszélni, mit akar bejelenteni.

Akármiről legyen szó, vélhetően nem tűr halasztást, ha az amúgy csütörtökönként esedékes kormányinfót szombat délelőtt tartják meg - ráadásul nemzeti ünnep utáni napon. Vélhetően olyan volumenű döntésről lehet szó, amit nem lehet egy Facebook-bejegyzéssel "elintézni".

A tájkoztató 11 órakor kezdődik, a Pénzcentrum élőben követi majd a fejleményeket.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25