22 °C Budapest
Budapest, 2021. augusztus 18.Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter beszédet mond az újjászületett Szent István-terem sajtónyilvános bejárásán a Budavári Palotában 2021. augusztus 18-án. Teljes történeti hûséggel újult meg a Szent István-terem; a díszes belsõ tér augusztus 20-tól a hónap végéig ingyenesen látogatható. Az anno a párizsi világkiállításon díjakat nyert terem korhû mását sikerült felépíteni a Nemzeti Hauszmann Program keretében, a virágzó magyar iparmûvészet segítségével.MTI/Balogh Zoltán

Rendkívüli kormányinfót tart Gulyás Gergely: milyen bejelentés nem tűr halasztást?

2021. augusztus 21. 09:57

Szombatra, nemzeti ünnepet követő napra hirdetett kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. Arról nem tudni, hogy a miniszter mit akar bejelenteni, de a szokatlan időpontból ítélve a dolog nem tűr halasztást. A tájékoztató 11 órakor kezdődik, a fejleményekről a Pénzcentrum is élőben beszámol.

Szokatlan időpontra hirdetett kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Arról egyelőre nincs információ, hogy a miniszter miről fog beszélni, mit akar bejelenteni.

Akármiről legyen szó, vélhetően nem tűr halasztást, ha az amúgy csütörtökönként esedékes kormányinfót szombat délelőtt tartják meg - ráadásul nemzeti ünnep utáni napon. Vélhetően olyan volumenű döntésről lehet szó, amit nem lehet egy Facebook-bejegyzéssel "elintézni".

A tájkoztató 11 órakor kezdődik, a Pénzcentrum élőben követi majd a fejleményeket.

Címlapkép: Balogh Zoltán, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. június 7. szerda
Róbert
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?