11 °C Budapest

Extra szolgáltatások + téligumi-teszt videóval

2010. november 18. 15:02

Groupama Garancia A biztosító Garantált Asszisztencia szolgáltatása a nap bármely órájában segítségére siet a bajba jutott kgfb biztosítással rendelkező autósnak, ha menetképtelen a járműve. A biztosítótársaság kötelező gépjármű-felelősségbiztosításával járó díjmentes szolgáltatásainak értéke - helyszíni kiszállás és szerelés, illetve amennyiben szükséges, az autó elszállításának költségei - akár meg is haladhatják a kgfb éves díját.

Nem érdemes csak a díjkalkulátorok alapján dönteni

A tarifálás során a díjkalkulátorok nem nyújtanak minden esetben elegendő információt az ügyfeleknek a biztosítótársaságok kiegészítő szolgáltatásairól, amelyek köre egyre szélesebb. Az idei kgfb kampányban az árverseny nagyon kiéleződött a biztosítótársaságok között, a biztosítók az ügyfelek megnyerése érdekében némely kategóriában meglepően alacsony kgfb díjakat is kínálnak.

A biztosító követve a piaci változásokat és lakossági igényeket, a szolgáltatások bővítésére fókuszált a 2011-es kgfb tarifa tervezésekor. A társaság már jelenleg is kínál díjmentesen többletszolgáltatásokat ügyfeleinek, pl.: telefonos asszisztencia szolgáltatást, illetve a gépjárművet vezető személyre vonatkozóan közlekedési balesetbiztosítást, 2011-től pedig bevezeti a díjmentesen elérhető Garantált Asszisztencia szolgáltatást.

A biztosító a hűséges ügyfeleire is figyel, egyforma díjat kínál mind az új, mind meglévő ügyfeleinek, tehát ugyanazokkal a díjakkal számolhat a lojális ügyfél, mint aki új ügyfélként választja a biztosítótársaságot.

"Mi azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy legyenek körültekintőek, a döntést megelőzően mérlegeljék azt is, hogy milyen sűrű az adott biztosítótársaság fiókhálózata, elérhetősége, tanácsadói hálózata és milyen egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Amikor egy autós bajba jut, és nem tudja, hogy mit kell tennie, azt tapasztaljuk, hogy az embereknek fontos, hogy legyen egy telefonszám, amit akár az éjszaka közepén is felhívhatnak, és a biztosító asszisztencia szolgálata azonnal rendelkezésre áll és segít a műszaki mentésben" - mondta Dr. Csermely Tibor, nem-életbiztosítási ügyvezető igazgató.

A Garantált Asszisztencia értéke akár meghaladhatja a teljes évi KGFB díjat

A Garantált Asszisztencia szolgáltatásainak együttes költsége meg is haladhatja a kgfb biztosítás éves díját, ugyanis az ügyfél a biztosítás mellé olyan kiegészítő szolgáltatásokat kap díjmentesen, amelynek a költsége összességében kb. 12 ezer forintot, de akár 30 ezer forintot is jelent.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Egy egyszerűbb helyszíni szerelés - például defekt esetén kerékcsere, akkumulátor feltöltése, gyertyacsere stb. - átlagosan kb. 12-20 ezer forintba kerülhet. Amennyiben az autót nem lehet a helyszínen megszerelni, az elszállítás költsége a fővrosban kb. 16 ezer forint, míg vidéken a kiszállási díjjal együtt a kilométer függvényében akár 30 ezer forint is lehet.

 

Videó! Megérkeztek a Genertel téligumi-teszt eredményei

November első hetében két éjszakán át mérte 8-8 különböző gumiabroncs menetdinamikai jellemzőit egy Toyota Aurison és egy Suzuki Swiften a Genertel téligumi-teszt csapata Újpesten, egy vezetésbiztonsági pályán. A tesztautókban műszerekkel rögzítették, hogy a tesztfeladatok során mikor csúsztak ki és hogyan fékeztek 0-ra az egyes gumiabroncsokkal a tesztautók. A mérések kiértékelése most zárult le.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2024. április 23. 06:06
A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid v...
MEDIA1  |  2024. április 22. 19:58
Megvan, kik ülnek be a megújuló X-Faktor zsűrijébe idén.
Bankmonitor  |  2024. április 22. 16:16
Újra elérhetőek olyan LTP szerződések, melyek a megtakarítás lejáratakor akár egyösszegű 15-30 száza...
Kiszámoló  |  2024. április 21. 14:10
A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem