-2 °C Budapest

Extra szolgáltatások + téligumi-teszt videóval

2010. november 18. 15:02

Groupama Garancia A biztosító Garantált Asszisztencia szolgáltatása a nap bármely órájában segítségére siet a bajba jutott kgfb biztosítással rendelkező autósnak, ha menetképtelen a járműve. A biztosítótársaság kötelező gépjármű-felelősségbiztosításával járó díjmentes szolgáltatásainak értéke - helyszíni kiszállás és szerelés, illetve amennyiben szükséges, az autó elszállításának költségei - akár meg is haladhatják a kgfb éves díját.

Nem érdemes csak a díjkalkulátorok alapján dönteni

A tarifálás során a díjkalkulátorok nem nyújtanak minden esetben elegendő információt az ügyfeleknek a biztosítótársaságok kiegészítő szolgáltatásairól, amelyek köre egyre szélesebb. Az idei kgfb kampányban az árverseny nagyon kiéleződött a biztosítótársaságok között, a biztosítók az ügyfelek megnyerése érdekében némely kategóriában meglepően alacsony kgfb díjakat is kínálnak.

A biztosító követve a piaci változásokat és lakossági igényeket, a szolgáltatások bővítésére fókuszált a 2011-es kgfb tarifa tervezésekor. A társaság már jelenleg is kínál díjmentesen többletszolgáltatásokat ügyfeleinek, pl.: telefonos asszisztencia szolgáltatást, illetve a gépjárművet vezető személyre vonatkozóan közlekedési balesetbiztosítást, 2011-től pedig bevezeti a díjmentesen elérhető Garantált Asszisztencia szolgáltatást.

A biztosító a hűséges ügyfeleire is figyel, egyforma díjat kínál mind az új, mind meglévő ügyfeleinek, tehát ugyanazokkal a díjakkal számolhat a lojális ügyfél, mint aki új ügyfélként választja a biztosítótársaságot.

"Mi azt javasoljuk ügyfeleinknek, hogy legyenek körültekintőek, a döntést megelőzően mérlegeljék azt is, hogy milyen sűrű az adott biztosítótársaság fiókhálózata, elérhetősége, tanácsadói hálózata és milyen egyéb, kiegészítő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Amikor egy autós bajba jut, és nem tudja, hogy mit kell tennie, azt tapasztaljuk, hogy az embereknek fontos, hogy legyen egy telefonszám, amit akár az éjszaka közepén is felhívhatnak, és a biztosító asszisztencia szolgálata azonnal rendelkezésre áll és segít a műszaki mentésben" - mondta Dr. Csermely Tibor, nem-életbiztosítási ügyvezető igazgató.

A Garantált Asszisztencia értéke akár meghaladhatja a teljes évi KGFB díjat

A Garantált Asszisztencia szolgáltatásainak együttes költsége meg is haladhatja a kgfb biztosítás éves díját, ugyanis az ügyfél a biztosítás mellé olyan kiegészítő szolgáltatásokat kap díjmentesen, amelynek a költsége összességében kb. 12 ezer forintot, de akár 30 ezer forintot is jelent.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1,5 millió forintot igényelnél, 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 929 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 958 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Egy egyszerűbb helyszíni szerelés - például defekt esetén kerékcsere, akkumulátor feltöltése, gyertyacsere stb. - átlagosan kb. 12-20 ezer forintba kerülhet. Amennyiben az autót nem lehet a helyszínen megszerelni, az elszállítás költsége a fővrosban kb. 16 ezer forint, míg vidéken a kiszállási díjjal együtt a kilométer függvényében akár 30 ezer forint is lehet.

 

Videó! Megérkeztek a Genertel téligumi-teszt eredményei

November első hetében két éjszakán át mérte 8-8 különböző gumiabroncs menetdinamikai jellemzőit egy Toyota Aurison és egy Suzuki Swiften a Genertel téligumi-teszt csapata Újpesten, egy vezetésbiztonsági pályán. A tesztautókban műszerekkel rögzítették, hogy a tesztfeladatok során mikor csúsztak ki és hogyan fékeztek 0-ra az egyes gumiabroncsokkal a tesztautók. A mérések kiértékelése most zárult le.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 7. 19:40
A BVOP szerint a visszaéléseket és bűncselekményeket feltáró Átlátszó nevű oknyomozó műhely olyan ké...
Kiszámoló  |  2023. december 7. 12:09
Három hónapja írtam arról, hogy mennyire amatőr módon sebezhető az Államkincstár online felülete, sz...
Bankmonitor  |  2023. december 7. 08:18
A részletes jogszabály alapján számos, eddig homályos részletre derült fény a CSOK Pluszhoz kapcsoló...
Holdblog  |  2023. december 7. 06:13
Adott egy nyersanyagpiac, ahol két ország és lényegében két cég kontrollálja a globális kitermelés 5...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem