KGFB: átlag 15 ezerért a baleset okozójának is fizet a Posta

2010. november 16. 09:17

A Posta Biztosító új okozói kiegészítő biztosítással lépett a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacra, az okozói biztosítás átlagdíja évi 15 ezer forint.

A Posta Biztosító által kínált PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást idén is versenyképes díjakkal, széles ügyfélkör részére igénybe vehető kedvezményekkel és ügyfélnyeremény-játékkal érheti el az ország minden postai szolgáltató helyére betérő, valamint interneten kötő ügyfél.

2010 novemberétől a magyar biztosítási piacon egyedülálló, innovatív kiegészítő szolgáltatással, "Okozói kiegészítő biztosítás"-t kínál az ügyfeleknek. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kizárólag az ügyfél által másoknak okozott kárt téríti meg.

De mi történik a károkozó saját autójával?

A saját autóban ugyanazon káresemény kapcsán keletkezett károk megtérítésére kínál megoldást a PostaAutóŐr kötelező gépjármű-biztosítás mellé választható Okozói kiegészítő biztosítás, mely a károkozó autóban bekövetkezett kárt is megtéríti 2 millió forintig a biztosító Ügyféltájékoztató és biztosítási feltételek kiadványában meghatározottak szerint.

Az egyszerűen, szemle nélkül megköthető Okozói kiegészítő biztosítással a piaci ár töredékéért, az alapbiztosítás díjának 75%-ért kaphat az ügyfél töréskár fedezetet. Az új kiegészítő biztosítás meghatározott személygépkocsi márkákra köthető - Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Volkswagen -, s tartalmaz egy 10%-os, minimum 100 000 forintos önrészt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Rendkívüli kedvezmény a vörösiszap-ömlés sújtotta településeken élőknek a 2011-es kötelező biztosítás díjából

2010. október 4-én Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely településeket súlyos vörösiszap-ömlés katasztrófa sújtotta. A Magyar Posta Zrt. és a Posta Biztosító kiemelten fontosnak tartja az érintett településeken élő károsultak terheinek enyhítését. Ezt figyelembe véve a 2011-es évre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjtarifájának kialakításakor kiemelten kedvező kötelező biztosítási díjakat kínál a Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely településeken élő személygépjármű-tulajdonosok részére, Minden, a Magyar Posta Zrt. hálózatán keresztül személygépkocsira megkötött, 2011. január 1-jei kockázatviselési kezdetű PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás területi szorzója 0,1 (országosan az átlagos területi szorzó értéke 1,0), vagyis az érintett települések lényegében 90%-os kedvezményt kapnak. 

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 16. 19:44
Starcz Ákos vezérigazgató megkeresésünkre azt mondta, szerinte ez nem kirívó egy ekkora szervezetben...
Holdblog  |  2022. május 16. 12:31
Annak ellenére, hogy a stagfláció nem elkerülhetetlen folyamat, a gazdaságra nehezedő terhek hosszú...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 14. 20:09
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 13. 07:35
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munka miatt költöznöm kell, ezért arra gondoltam, hogy le...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?