2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Folytatódik az Ikea terjeszkedése vidéken: örülhetnek a város lakói


Győr után újabb vidéki átvételi pontot nyit a népszerű svéd áruházlánc. Ez azok számára jelenthet komoly segítséget, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak csak ezért a fővárosba utazni.

Folytatva vidéki terjeszkedését újabb átvételi pontot nyit az Ikea, ezúttal Veszprémben. Az online megrendelt termékeket így már nem csak Győrben és a budapesti csomagpontokban lehet átvenni.

A szolgáltatás díja:

  • 90 kg alatt 3 990 forint
  • 90 és 200 kg között 5 990 forint
  • 200 kg felett 9 990 forint

A vásárlók szinte a teljes IKEA kínálatból választhatnak, kivéve bizonyos termékeket, például növényeket vagy fenyőfát, méterárukat, limitált kollekciókat, törékeny termékeket vagy élelmiszereket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.