An elegant woman is reading the shopping lists on her kitchen counter. Next to her on the kitchen counter, a burlap sac holds a wide variety of fall fruits and vegetables.

Nagy vállalást jelentett be a PENNY: így lehet most országszerte fixen féláron zöldséget, gyümölcsöt venni

2024. április 29. 12:50

2024. február közepétől országos szinten elérhetőek a Munch meglepetéscsomagjai a PENNY üzletekben. Ez idő alatt közel 25 ezer vásárló, több mint 70 ezer csomag élelmiszert mentett meg a kidobástól, ami megduplázta a több mint egy éve fennálló együttműködés eredményeit.  A népszerű élelmiszermentő csomagokat továbbra is legalább 50% kedvezménnyel tudták megvásárolni az érdeklődők.

A PENNY Magyarország és a Munch együttműködése az év elején új szintre lépett; az élelmiszerlánc összes üzlete csatlakozott az ételmentő platformhoz. Így országszerte minden érdeklődő 50%-kal kedvezményesebb áron juthat zöldség és gyümölcs, valamint vegyes élelmiszercsomagokhoz. Ezek megvásárlásával eddig összesen 105 millió forint értékű élelmiszert mentettek meg a vásárlók a kidobástól.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóink körében továbbra sem csökkent az érdeklődés az élelmiszermentő szolgáltatás iránt. Eddig Pest, Komárom-Esztergom és Baranya vármegyében tapasztaltuk a legnagyobb érdeklődést a Munch csomagok iránt, de kiemelt célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el kezdeményezésünket, ezzel pedig még több élelmiszert mentsünk meg” – számolt be az együttműködés eddigi sikereiről Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

„Az emberek szívesen vesznek részt az élelmiszer-pazarlás elleni törekvésekben. Nemzetközileg közel hárommillió élelmiszer csomagot mentettek már meg a muncholók. Ehhez a számhoz pedig a PENNY-vel való együttműködésünk is nagyban hozzájárult, mind Magyarországon, mind Csehországban.” – nyilatkozta Perepelica Kirill, a Munch társalapítója.

Így működik a Munch a PENNY üzletekben

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson keresztül egy úgynevezett „meglepetéscsomagot” vásárolhatnak meg, amelyet az előzetesen megadott idősávban a kiválasztott PENNY üzletben vehetnek át.  A csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos formájú, csomagolású termékek kerülnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 15. szerda
Zsófia, Szonja
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 15. 21:07
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm