24 °C Budapest
An elegant woman is reading the shopping lists on her kitchen counter. Next to her on the kitchen counter, a burlap sac holds a wide variety of fall fruits and vegetables.

Nagy vállalást jelentett be a PENNY: így lehet most országszerte fixen féláron zöldséget, gyümölcsöt venni

2024. április 29. 12:50

2024. február közepétől országos szinten elérhetőek a Munch meglepetéscsomagjai a PENNY üzletekben. Ez idő alatt közel 25 ezer vásárló, több mint 70 ezer csomag élelmiszert mentett meg a kidobástól, ami megduplázta a több mint egy éve fennálló együttműködés eredményeit.  A népszerű élelmiszermentő csomagokat továbbra is legalább 50% kedvezménnyel tudták megvásárolni az érdeklődők.

A PENNY Magyarország és a Munch együttműködése az év elején új szintre lépett; az élelmiszerlánc összes üzlete csatlakozott az ételmentő platformhoz. Így országszerte minden érdeklődő 50%-kal kedvezményesebb áron juthat zöldség és gyümölcs, valamint vegyes élelmiszercsomagokhoz. Ezek megvásárlásával eddig összesen 105 millió forint értékű élelmiszert mentettek meg a vásárlók a kidobástól.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóink körében továbbra sem csökkent az érdeklődés az élelmiszermentő szolgáltatás iránt. Eddig Pest, Komárom-Esztergom és Baranya vármegyében tapasztaltuk a legnagyobb érdeklődést a Munch csomagok iránt, de kiemelt célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el kezdeményezésünket, ezzel pedig még több élelmiszert mentsünk meg” – számolt be az együttműködés eddigi sikereiről Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

„Az emberek szívesen vesznek részt az élelmiszer-pazarlás elleni törekvésekben. Nemzetközileg közel hárommillió élelmiszer csomagot mentettek már meg a muncholók. Ehhez a számhoz pedig a PENNY-vel való együttműködésünk is nagyban hozzájárult, mind Magyarországon, mind Csehországban.” – nyilatkozta Perepelica Kirill, a Munch társalapítója.

Így működik a Munch a PENNY üzletekben

Az érdeklődők a Munch alkalmazáson keresztül egy úgynevezett „meglepetéscsomagot” vásárolhatnak meg, amelyet az előzetesen megadott idősávban a kiválasztott PENNY üzletben vehetnek át.  A csomagokba rövid lejárati idővel rendelkező, vagy fogyasztásra még teljes mértékben alkalmas, de nem szabványos formájú, csomagolású termékek kerülnek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem