27 °C Budapest
Roncq,FRANCE-February 27,2019: Night view of Auchan supermarket logo, entrance and parking.Auchan is a French international supermarket chain, is one of the largest distribution groups in the world.

Nagy vállalást jelentett be az Auchan: így lehet majd fixen harmadáron zöldséget, pékárut venni

2024. március 19. 21:18

Áprilistól a Munch szolgáltatása is bekerül az Auchan élelmiszermentő folyamatába. Egyelőre két áruházzal indulnak, Soroksáron és a Savoya Parkban lehet majd átvenni a kedvezményes meglepetés csomagokat. Nyár elejére várhatóan már a lánc összes áruházában töredékáron lehet hozzájutni a háromféle munch csomaghoz.

Háromféle meglepetéscsomagja lesz az Auchannak „Maradtmég” fantázianéven, visszautalva évvégi kampányukra, amellyel szintén a maradékmentésre ösztönöztek. A zöldség-gyümölcs munch 1 500 forint értékű terméket tartalmaz, amit 500 forintért fognak adni, a Pékség munch-ba 3 000 forintot érő pékáru kerül, amit 1 000 forintért lehet elvinni, a Mix munch csomagért – amiben főként reggelire vagy vacsorára elfogyasztható, hűtést igénylő termékek lesznek 6 000 forint értékben – mindössze 2 000 forintot kell adni. A lejárat közeli friss és kedvelt élelmiszerek tehát akár 66%-os árengedménnyel is elvihetők lesznek az áruházakból. A csomagok értéke és a kedvezményes ár minden áruházban egységes lesz, de a csomagokban szereplő termékek a készlettől függően áruházanként változhatnak.

A hűtést igénylő termékek a lejárat előtti napon, a pékáru a sütéstől számított 24 órán belül, a zöldség-gyümölcs pedig részletes minőségi előírásoknak megfelelve kerülhet a csomagokba. Emellett a leglényegesebb irányelv, hogy csak jó minőségű, az élelmiszerbiztonsági szempontokból megfelelő termékeket ajánlanak fel muncholásra.

A “Maradtmég” csomagokat a vásárlók délután 17 óráig rendelhetik meg a Munch weboldalán vagy az applikációban. Az átvételi idősáv áruházanként eltérő lehet, de általában 18:30-20:30 között vehetők át a termékek az áruházak Vevőszolgálatán található Munch átvételi pontokon. A Munch weboldalán és alkalmazásán belül mindig naprakész információ lesz kint az átvételi idősávról.

Az áruházakban jól szervezett csapatmunka folyik majd, hogy az átvételi időszak kezdetére minden megrendelt csomag készen álljon. A munkatársak egy belső applikáció segítségével állítják össze a csomagokat, amelyek a lédig termékek esetében is tartalmaznak információkat az allergén összetevőkről.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem