21 °C Budapest
Roncq,FRANCE-February 27,2019: Night view of Auchan supermarket logo, entrance and parking.Auchan is a French international supermarket chain, is one of the largest distribution groups in the world.

Nagy vállalást jelentett be az Auchan: így lehet majd fixen harmadáron zöldséget, pékárut venni

2024. március 19. 21:18

Áprilistól a Munch szolgáltatása is bekerül az Auchan élelmiszermentő folyamatába. Egyelőre két áruházzal indulnak, Soroksáron és a Savoya Parkban lehet majd átvenni a kedvezményes meglepetés csomagokat. Nyár elejére várhatóan már a lánc összes áruházában töredékáron lehet hozzájutni a háromféle munch csomaghoz.

Háromféle meglepetéscsomagja lesz az Auchannak „Maradtmég” fantázianéven, visszautalva évvégi kampányukra, amellyel szintén a maradékmentésre ösztönöztek. A zöldség-gyümölcs munch 1 500 forint értékű terméket tartalmaz, amit 500 forintért fognak adni, a Pékség munch-ba 3 000 forintot érő pékáru kerül, amit 1 000 forintért lehet elvinni, a Mix munch csomagért – amiben főként reggelire vagy vacsorára elfogyasztható, hűtést igénylő termékek lesznek 6 000 forint értékben – mindössze 2 000 forintot kell adni. A lejárat közeli friss és kedvelt élelmiszerek tehát akár 66%-os árengedménnyel is elvihetők lesznek az áruházakból. A csomagok értéke és a kedvezményes ár minden áruházban egységes lesz, de a csomagokban szereplő termékek a készlettől függően áruházanként változhatnak.

A hűtést igénylő termékek a lejárat előtti napon, a pékáru a sütéstől számított 24 órán belül, a zöldség-gyümölcs pedig részletes minőségi előírásoknak megfelelve kerülhet a csomagokba. Emellett a leglényegesebb irányelv, hogy csak jó minőségű, az élelmiszerbiztonsági szempontokból megfelelő termékeket ajánlanak fel muncholásra.

A “Maradtmég” csomagokat a vásárlók délután 17 óráig rendelhetik meg a Munch weboldalán vagy az applikációban. Az átvételi idősáv áruházanként eltérő lehet, de általában 18:30-20:30 között vehetők át a termékek az áruházak Vevőszolgálatán található Munch átvételi pontokon. A Munch weboldalán és alkalmazásán belül mindig naprakész információ lesz kint az átvételi idősávról.

Az áruházakban jól szervezett csapatmunka folyik majd, hogy az átvételi időszak kezdetére minden megrendelt csomag készen álljon. A munkatársak egy belső applikáció segítségével állítják össze a csomagokat, amelyek a lédig termékek esetében is tartalmaznak információkat az allergén összetevőkről.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 27. szombat
Olga, Liliána
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem