Itt a bizonyíték: rengeteget költünk mindenféle kütyüre karácsony előtt

2019. december 20. 19:02

Az egyik népszerű online kereskedő a karácsony előtti utolsó héten rekordeladásokat jegyzett, csak Magyarországon közel 60 000 megrendelés érkezett az elmúlt hét napban, ami 75 százalékos növekedést jelent a tavalyi évhez képest. Az online piactéren egyetlen nap (december 18.) során közel 4000 vásárlót szolgáltak ki - ez az áruház történelmében az eddigi legmagasabb szám. Az e-shop egészen december 24-ig kézbesíti az ajándékokat.

"Nagyon örülünk, hogy a karácsony előtti héten rekordot döntött az eladások száma. Arra törekszünk, hogy az Alzánál lehessen a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben a karácsonyi bevásárlást intézni. Showroomunk nyitvatartását meghosszabbítottuk, ügyfeleinket frissítővel és süteménnyel várjuk, eddig több mint 3000 szelet bejglivel vendégeltük meg a vásárlókat.“- mondta el Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője, majd hozzátette: "Szerdán, december 18-án a budapesti Alza Showroomban közel 4 000 ügyfelet szolgáltunk ki egyetlen nap alatt. A rekordóra 17 és 18 óra között volt, amikor 416 megrendelést adtunk ki. Köszönöm az értékesítő és raktáros csapatunk kiváló munkáját!

Minden december 22-ig leadott és az Alza által visszaigazolt rendelés esetén az Alza garantálja, hogy az karácsonyig megérkezik a Róbert Károly körúti Showroomba - írja közleményében a vállalat. Az azonnal megvásárolható és átvehető termékek körét ezen az oldalon lehet ellenőrizni. jelenleg a bemutatóterem raktárában több mint 12 ezer különböző termék érhető el.

A magyar vásárlók idén decemberben előszeretettel vásárolnak háztartási eszközöket, mobiltelefonokat, játékokat, kiegészítőket, audio-video termékeket, játékkonzolokat. A TOP 5 legkelendőbb termékek: Google Chromecast médialejátszó, XBox One S játékkonzol, Xiaomi Redmi 7A mobiltelefon, Krups kávéfőző és JBL bluetooth hangszóró.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem